Skip to content

Kreipimasis į ignaliniečius

MI informacija

Ignalinoje gana sudėtinga situacija su benamėmis katėmis. Kiemuose daug valkataujančių, niekam nereikalingų, mušamų ir ujamų kačių. Yra pulkelis žmonių, kurie iš kailio neriasi, kad apsaugotų tuos vargšus gyvūnėlius. Gydo, maitina vien už savo varganus pinigėlius. Pagal galimybę dovanoja. Tačiau kas keli mėnesiai vis užgriūna vis nauji ir nauji mažiukai, o tai reiškia naują galvos skausmą, kad po pusmečio bus dvigubai ar trigubai daugiau benamiukų. Todėl labai prašau Jūsų prisidėti prie savo miesto gyvūnėlių gerovės.

Trumpai tariant, Ignalinai reikia keleto gyvūnų perlaikymui skirtų metalinių narvų. Yra žmonių, kurie sutinka perlaikyti katytes po sterilizacijos ar šeimynas iš po balkonų, tačiau nei vienas ignalinietis neturi narvo.

Kadangi Ignalinos aktyvistai neturi registruotos gyvūnų globos organizacijos, tai jie negali ir nenori rinkti pinigėlių į savo sąskaitas. Todėl sąskaitą paskolina „Faustas“. „Faustas“ taip pat kontroliuos visą procesą.

Labai reikia kuo greičiau surinkti mažiausiai 600 Lt nors porai narvų. Jeigu surinktumėm daugiau pinigėlių, nupirktumėm tris narvus, o kas liktų, visus pinigus iki paskutinio cento išleistumėm sterilizacijai / kastracijai.

Sąskaitos rekvizitai:

PASKIRTIS: Ignalinos beglobiams.
Viešoji įstaiga Gyvūnų globos namai „Faustas“.
Įmonės kodas 303255571.
Žemynos g. 17-14, Vilnius
Sąskaita SEB banke LT087044060007950171.
Ačiū iš visos širdies visiems!
Tel. 8~678 81833, el. paštas daiva.vasiliauskiene@faustogloba.lt

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje