Skip to content

Iš įvykių suvestinių

 

Pavogė krūvą šokolado
Rugsėjo 8 d. pranešta, kad 27-erių visaginietis S. I. iš parduotuvės MAXIMA pavogė 40 vnt. pieniško šokolado su migdolais už 194 Lt ir 49 vnt. pieniško šokolado su lazdyno riešutais už 237,65 Lt. Žala – 431,65 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tądien Kazitiškio sen. gyventojas V. Ž. pareiškė, kad pavogtas traktoriaus peilis žemei stumdyti. Žala – 1500 Lt. Turtas nedraustas ir ilgą laiką buvo paliktas miške, nesaugomas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną Dūkšto gyventoja pareiškė, kad buvo įsibrauta į jai priklausantį namą ir iš jo pagrobta apie 4 kg šaldytos žuvies, 1 kg šaldytų naminių dešrelių, 0,5 kg šaldytos mėsos ir apie 1 kg lašinių. Taip pat sugadinta pakabinama spyna, kuria buvo užrakintos durys. Žala – 65 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dar rugsėjo 1 d., apie 10 val., iš parduotuvės Ignalinoje, Geležinkelio g., pagrobta 10 pakelių kavos. Žala – 151,90 Lt.

Smurtas

Rugsėjo 6 d. Meikštų gyventoja pranešė, kad namuose ją sumušė 38-erių brolis V. J., suduodamas smūgį kumščiu į nosį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, smurtautojas uždarytas į areštinę.

Rugsėjo 9 d., apie 18 val., neblaivus 52-ejų sutuoktinis kumščiu 4 kartus trenkė 45-erių žmonai.

Agresyvus rūkalius

Rugsėjo 10 d., apie 15.10 val., kelyje Visaginas–Dūkštas, Kalviškės–Dūkšto sankryžoje, policijos pareigūnų buvo sustabdytas automobilis „VW Passat“. Paprašius pateikti dokumentus ir atidaryti bagažinę, vairuotojas pradėjo važiuoti. Bandant sustabdyti automobilį, tarnybos metu uniformuotas Visagino PK pareigūnas, persisvėręs pro pravirą automobilio langą, bandė ištraukti raktelius iš spynelės. Įvykio metu vairuotojas aktyviais veiksmais priešinosi ir rankomis sudavė pareigūnui į ranką bei pilvą. Pareigūnui ištraukus iš spynelės raktelius, automobilis sustojo. Automobilyje rasta ir paimta 2000 pakelių cigarečių su Baltarusijos banderolėmis. Automobilį vairavęs 32-ejų R. S. uždarytas į areštinę. Pareigūnas dėl sumušimų į medicinos įstaigą nesikreipė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 286 str.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje