Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Prokuratūroje – bomba!?

Vakar ryte neeilinis Ignalinai sujudimas vyko Atgimimo g. 24-ajame trijų aukštų pastate, kur įsikūrusi Prokuratūra, Darbo birža, Mokesčių inspekcija. Mat apylinkės prokuratūra gavo ranka rašytą laišką, kuriame pranešama, kad prokuratūra yra užminuota. Buvo evakuoti visų trijų įstaigų darbuotojai, pastatas aptvertas (nuotraukoje) ir saugomas, iškviestas „Aras“ ieškoti sprogmens. Mūsų žiniomis, numanomas  įtariamasis, parašęs grasinantį laišką. Vyksta tyrimas. Įdomiausia, kad panašų laišką vakar gavo ir Zarasų prokuratūra. Jau po pietų, atvykę „Aro“ vyrai ir patikrinę patalpas, kaip ir manyta, sprogmens nerado. Čia buvo arba piktas pokštas, arba anonimas turi problemų su sveikata.

Alpinistė

Vakar ryte iš M. Petrausko g. 2-ojo namo penktojo aukšto, surišusi virve paklodes, bandė nusileisti buto gyventoja V. B.. Priežastis – buvo užrakinta. Atsirišus „virvei“, „alpinistė“ maždaug iš trečio aukšto lygio nukrito ant žemės. Ją išsivežė greitukė, vėliau buvo išvežta į Utenos ligoninę, tačiau pavojaus gyvybei nėra. Atsipirko sumušimais.

Vagystė

Rugsėjo 12 d., apie 17 val., Dūkšto sen., 24-erių jaunuolis įsibrovė į ūkinį pastatą ir pagrobė dviratį. Žala – 200 Lt. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje