Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Vagystės

Rugsėjo 13 d., apie 10 val., pastebėta, kad per neužrakintas duris Vidiškių sen. buvo įsibrauta į rūsį ir pagrobti du elektriniai obliai. Taip pat įsibrauta į pirtį, iš kurios pagrobti šviestuvas ir dušo galvutė. Žala – 150 Lt.

Rugsėjo 15 d. vilnietis pareiškė, kad fermoje, esančioje, Ceikinių sen. (pastatas naudojamas kaip sandėlis), įsibrovus pro vartus, iš ten stovėjusio automobilio kuro bako buvo pavogta apie 70 litrų dyzelinio kuro, automobilio akumuliatorius, 4 padangos. Žala – 497 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Paslaptingas gaisras

Rugsėjo 15 d. Rupinskuose, UAB „Idavang“ teritorijoje, neaiškiomis aplinkybėmis užsidegė šiaudai, kuriais buvo uždengta duobė su po maro užkastomis kiaulėmis. Teritorija aptverta, saugoma apsaugos tarnybos. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Bombos nerado

Antradienį rašėme, kad rugsėjo 15 d., 10.58 val., Ignalinos prokuratūroje gautas grasinantis paprastas (ne elektroninis) laiškas, kuriame grasinama susprogdinti prokuratūros pastatą. „Arui“ apžiūrėjus patalpas, sprogmenų nerasta. Įvykį tiria Utenos apskr. VPK. Tą rytą tokį pat laišką gavo ir Zarasų prokuratūra, bet ir ten sprogmens nerasta. Kaip MI teigė prokuroras Linas Latoža, abu laiškai rašyti ta pačia ranka, su tomis pat klaidomis, laiškai išsiųsti iš to paties pašto, bet ne mūsų rajone. Įdomiausia tai, kad abu pasirašyti ir pavarde. Pasirašęs asmuo tikrinamas. Vyksta tyrimas.

Nukritusi mirė

Rugsėjo 15 d., apie 9 val., Ignalinoje, M. Petrausko g. 2-ojo namo kieme, rasta susižalojusi moteris, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų buvo išvežta į Utenos ligoninę, kurioje ką tik nuvežus, 11.40 val., ji mirė. Moteris susižalojo nukritusi maždaug iš trečiojo aukšto lygio, kai iš buto penktajame aukšte leidosi iš paklodžių susirišta virve. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Antradienį, informuodami apie šį įvykį, dar nežinojome, kad moteris mirė, nes laikraštis spausdinti atiduodamas pirmadienį tuojau po pietų.

Supjaustė ritinius

Nuo rugpjūčio pabaigos iki rugsėjo 13 d., 8 val., šalia Makniūnalaukės (Vidiškių sen.) esančiame lauke supjaustyta septynių šienainio ritinių plėvelė, dėl to šienainis sugedo ir nėra tinkamas naudoti. Žala – 490 Lt.

Smurtas

Rugsėjo 13 d., apie 14 val., namuose Dūkšto sen., 57-erių vyras panaudojo fizinį smurtą žmonos atžvilgiu. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Rugsėjo 17 d. Dūkšto sen. gyventoja pranešė, kad sugyventinis V. I. prieš ją panaudojo fizinį smurtą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną Ignalinos sen. gyventojas pareiškė, kad pas jį į namus atėję pažįstami jaunuoliai jį sumušė ir pasišalino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rasti palaikai

Rugsėjo 16 d. Miškiniškės k. (Kazitiškio sen.), Ažvinčių girioje, atliekant kasinėjimus, rasti, kaip įtariama, trijų žmonių kaulai. Tai partizanų, žuvusių (nušautų ar sudegintų) Miškininkės tragedijos metu 1944 m. gruodį, palaikai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje