Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Apgaulės kaina – 14 200 litų

Rugsėjo 24 d. 61-erių ignalinietis iš Vasario 16-osios g. pareiškė, kad 2014-09-23 d. telefonu paskambinęs ir teisėju prisistatęs asmuo apgaule iš pareiškėjo išviliojo elektroninės bankininkystės kodus bei slaptažodį. Kitą dieną pareiškėjas, susipažinęs su savo asmeninės sąskaitos banke išklotine, sužinojo, kad pasinaudojant jo elektroninės bankininkystės kodu bei slaptažodžiu į įvairių asmenų sąskaitas bankuose buvo pervesta 14 200 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystė

Rugsėjo 24 d. Didžiasalio sen. gyventoja pranešė, kad iš jos neužrakinto namo pavogti 250 Lt, o iš šaldytuvo – 20 vnt. vištų kiaušinių. Žala – 258 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Rugsėjo 22 d. pranešta, kad 33-ejų Meironų gyventojas T. S. trenkė į veidą, kartu gyvenančiam 61-erių motinos sugyventiniui, taip sukeldamas jam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės

Rugsėjo 19 d. Bėčiūnuose girtas D. D. (2,25 prom.) vairavo automobilį. Vairuotojas buvo pristatytas į policijos komisariatą išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Mirtys

Rugsėjo 23 d. rasti du mirę žmonės: Ceikinių sen. – 48-erių vyras, savo namuose Ignalinoje, Turistų g. – antras vyras. Pradėti ikiteisminiai tyrimai mirčių priežastims nustatyti.

Gaisras

Rugsėjo 22 d., 16.42 val., ugniagesiai gelbėtojai iškviesti į Siūrius prie Dringio ež. (Ignalinos sen.), kur degė J. N. Dviejų aukštų sauna. Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė medinės pirties stogas. Išdegė palėpėje esanti patalpa, nudegė trečdalis stogo. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje