Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Pavogė traktoriuką

Rugsėjo 26 d. Kazitiškio sen. gyventojas pranešė, kad, nulaužus pakabinamą spyną, įsibrautą į jo ūkinį pastatą ir pagrobtas traktoriukas su priekaba, elektrinis galąstuvas. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Žala – 8150 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pričiupti brakonieriai

Rugsėjo 28 d. Utenos RAAD pareigūnai pranešė, kad Ignalinos sen., miške, rasti trijų išmėsinėtų, neteisėtu būdu ir įrankiais sumedžiotų, laukinių gyvūnų likučiai. Nuvykus į nurodytą vietą, rasti dviejų briedžių ir elnio likučiai, šalia rastos metalinės kilpos, skirtos neteisėtai medžioklei. Tiriant įvykį, Pašvoginės k., gyvenamajame name, priklausančiame A. B., atlikus kratą ūkiniame pastate, rastas, kaip įtariama, lygiavamzdis šautuvas, o virtuvėje – 8 vnt. šaudmenų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sulaikyti ir į areštinę uždaryti trys įtariamieji.

Rasti palaikai

Rugsėjo 28 d., apie 9.20 val., Vidiškėse, už Melioratorių g. esančių garažų, šalia tvenkinio, rastas suiręs nenustatytos tapatybės vyro kūnas.

Smurtas

Rugsėjo 25 d. Ignalinoje, Vasario 16-osios g., neblaivus 47-erių vyras smurtavo prieš žmoną, gim. 1973 m. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje