Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Vėl siautėja telefoniniai sukčiai

Spalio 2 d. 59-erių ignalinietė pareiškė, kad išvakarėse, apie 17.20 val., į laidinio ryšio telefoną jai paskambinusi moteris prisistatė policijos pareigūne ir apgaulės būdu išviliojo elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus, kuriais pasinaudojus, iš kredito bendrovės UAB 4FINANCE paimtas 1000 litų kreditas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 4 d., apie 11 val., į 61-erių moters, gyv. Didžiasalio sen., laidinį telefoną paskambino asmenys, kurie prisistatė policijos pareigūnais ir paprašė padiktuoti ,,AB Swedbank“ elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus. Vėliau iš moters banko sąskaitos buvo pervesta 10 000 litų.

Na, kiek gi galima: rašom, rėkiam, mokom – kaip žirniai į sieną. Mielieji, nėra tokio atvejo ir būti negali, kad telefonu paskambinusiam reikia sakyti kodus, atėjusiam atiduoti pinigus. Niekam, kas neva beskambintų – policija, prokurorai, ministrai, Prezidentas ar Romos popiežius. Negi sunku atsiminti, kad su tokiais prašymais skambina tik sukčiai…

Vagystė

Spalio 4 d. S. Ž. praneė, kad nuo 2014-10-04 d., 20.40 val., iki 2014-10-05 d., 7.30 val., iš sodybos Kazitiškio sen. pagrobti įvairūs daiktai: namų kino sistema, muzikinis centras, iš ūkinio pastato – magnetola, benzopjūklas, elektrinis pjūklas, 50 m trijų sluoksnių varinio kabelio, 57 m penkių sluoksnių varinio kabelio, 5 kg vinių. Žala – 3529 Lt. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Priešinosi sulaikomas

Spalio 5 d., apie 4 val., Ignalinoje, Turistų g., važiuojamojoje gatvės dalyje buvo pastebėtas stovintis automobilis, prie kurio vairo sėdėjo 20-metis Švenčionių r. gyventojas E. P. Nustačius 1,8 prom. girtumą, jis buvo paprašytas išlipti iš automobilio. Jaunuolis nevykdė teisėtų reikalavimų, aktyviais veiksmais priešinosi policijos pareigūnams. Panaudojus spec. priemones (antrankius) ir įsodinus jaunuolį į tarnybinį automobilį, jis kojomis išdaužė galinių durelių stiklą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnams.

Bandė pavogti?..

Spalio 5 d. Ceikinių sen. gyventojas pranešė, kad grįžęs iš darbo rado savo automobilį, atsitrenkusį į medį. Pranešėjas įtaria, kad automobilį bandė pavogti. Nuvykus į įvykio vietą, automobilis „Ford Mondeo“, be valstybinių numerių, rastas pakelėje, įsirėmęs priekine dalimi į medį. 24-erių pranešėjas A. G. rastas neblaivus (2,03 prom.). Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Smurtas

Spalio 2 d. ignalinietė pranešė, kad apie 14.30 val. kilusio konflikto metu neblaivus jos 47-erių sūnus S. G. trenkė jai kumščiu į ranką ir taip sukėlė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje