Skip to content

Tarp Konstitucijos egzamino nugalėtojų – MI bendradarbis

MI informacija

Jau aštuntus metus iš eilės Teisingumo ministerijos organizuojamo, 30 298 dalyvių šiemet pritraukusio, egzamino nugalėtojai pagerbti Prezidentūroje. Egzamino laureatus sveikino ir apdovanojo Prezidentė Dalia Grybauskaitė bei teisingumo ministras Juozas Bernatonis.

Iš viso Konstitucijos egzamino nugalėtojais tapo 27 Lietuvos gyventojai. Piliečių, neturinčių teisinio išsilavinimo, grupėje nugalėtojais tapo Geda Čėsnaitė iš Šilalės, Aušra Lamanauskienė ir Ramūnas Keršys iš Zarasų. Teisinį išsilavinimą turinčių ar jo siekiančių piliečių grupėje geriausiai pasirodė Rita Pechovska iš Šalčininkų, Romanas Bartkūnas iš Visagino ir Vilma Aleknavičienė iš Prienų.

Kaip ir kasmet, Konstitucijos egzaminas buvo laikomas ir internetu portale DELFI. Čia varžėsi 832 dalyviai. Internetu egzaminą laikiusieji dalyvavo tik viename etape, jie buvo vertinami pagal teisingų atsakymų skaičių ir atsakymams skirtą laiką. Teisinio išsilavinimo neturinčių piliečių grupėje laimėjo Margarita Dyšina, Tadas Meškauskas ir Edvin Bogdiun, teisininkų ir teisinį išsilavinimą turinčių asmenų, laikiusių egzaminą internetu, kategorijoje geriausiai pasirodė Eugenijus Gaščenka (JURISTAI24.LT, MI bendradarbis), Simonas Mikšys ir Marijus Mitrauskas. Sveikiname Eugenijų!

R. Dačkaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje