Skip to content

Iš policijos suvestinių

MI informacija

 

Vėl telefoniniai sukčiai

Lapkričio 10 d. Linkmenų sen. gyventojas pareiškė, kad telefonu paskambinęs asmuo ir prisistatęs policijos viršininku, apgaulės būdu iš jo išviliojo elektroninės bankininkystės kodus bei slaptažodį. Pasinaudojant jais, atlikti PILDYK ir EŽIO papildymai, o iš UAB „4FINANCE“ paimtas 1000 Lt. kreditas. Žala – 1680 Lt.. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Suklastoti dokumentai

Lapkričio 11 d. iš „Regitros“ Utenos filialo Ignalinos grupės pranešta, kad 2014-11-11, apie 9.35 val., 40-metis S. J. kreipėsi dėl transporto priemonės registravimo ir pateikė galimai suklastotą transporto priemonės pirkimo–pardavimo sutartį su klastojimo požymiais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną, apie 16 val., į „Registrą“ dėl transporto priemonės registravimo kreipėsi 30-metis V. K., kuris taip pat pateikė galimai suklastotą transporto priemonės pirkimo–pardavimo sutartį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystės

Lapkričio 6 d. Linkmenų sen. gyventojas pareiškė, kad išlaužus sandėliuko duris pavogtas benzininis pjūklas, elektrinis grąžtas, suvirintojo šalmas ir benzininio pjūklo pjovimo juosta. Žala – 915 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 11 d. iš UAB „Altiplanas“ pranešta, kad 2014-10-31 pastebėta, jog Kazitiškio sen., iš automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusio miškovežio pagrobti du akumuliatoriai ir apie 100 litrų dyzelinio kuro. Žala – 1200 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Lapkričio 10 d., apie 16.30 val., Ignalinoje, Šilo g., 47-erių A. Č. šešis kartus delnu ir kumščiu sudavė į galvą savo 49-erių sugyventinei S. L., užlaužė jai rankas, sumušė koją. Vyras sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rastas paliktas dviratis

Lapkričio 12 d. ignalinietė pranešė, kad M. Petrausko g., šalia 3-iojo daugiabučio namo yra paliktas sidabrinės spalvos dviratis. Jei tai Jūsų daiktas, kurį palikote ir pamiršote kur, prašome kreiptis į policijos komisariatą: Ateities g. 7, 206 kab.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje