Skip to content

Nuvažiavom, pamatėm, nugalėjom…

MI informacija

Praėjusį šeštadienį lankėmės Tauragėje, Lietuvos taurės badmintono jaunimo varžybose, iš kurių parsivežėme net 6 prizines vietas! Į šią ilgą kelionę keliavo aštuoni rajono jaunuoliai – penki dūkštiečiai ir trys ignaliniečiai: Lina Drūteikaitė, Iveta Veličkaitė, Rytis Šakalys, Justinas Skarinkevičius, Vytautas Kisielius, Paulius Drabatas, Marius Bagdonas ir mūsų mažiausias Olegas Ivanovas. Kelyje iš viso praleidome net 10 val., bet tai nesustabdė pasiekti gerų rezultatų: užėmėme 4 pirmąsias vietas, 1 antrąją ir 1 trečiąją vietą.

Dj grupėje vyrų vienetuose siautėjo Rytis su Justinu. Jie, nukovę visus savo varžovus, susitiko finale. Stipresnis šįsyk buvo Rytis, nors kautis reikėjo visus 5 setus. Mariui ir Olegui sekėsi kiek prasčiau, bet, atsižvelgiant į jų amžių, tai nėra blogai. Ateityje jie dar nuskins ne vieną pergalę. Dvejetų kategorijoje Rytis ir Justinas vėl žaidė finale ir po 4 setų kovos buvo pirmi.

Cj grupėje turėjome ir dvi merginas, kurios taip pat labai puikiai pasirodė. Lina moterų vienetuose užėmė 1-ąją vietą, po nesunkios kovos finale įveikusi Balbieriškio atstovę. Ši žaidėja pusfinalyje nugalėjo Ivetą ir jai teko žaisti tik dėl 3 vietos su Raseinių atstove. Pergalė šypsojosi Ivetai.

Prasidėjus merginų dvejetų kovoms, į pirmąją vietą nužygiavo Lina ir Iveta. Vytui ir Pauliui nebuvo lengva žaisti prieš žaidėjus, nuolat dalyvaujančius įvairiose varžybose, bet parodė, kad ir jie pasiduoti nemoka.

Štai kokie puikūs mūsų krašto badmintoninkų rezultatai Lietuvos taurėje! Nepaisant to, kad tai buvo jau antras etapas iš trijų (pirmą mes praleidome), tai puiki galimybė kai kuriems mūsų žaidėjams po trečiojo etapo į namus parsivežti Lietuvos taures. Vienu žodžiu – valio!

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje