Skip to content

Teleloto automobiliai pamėgo Daugėliškį

Sako, jei nuolat meldiesi laimėti loterijoje, bent jau bilietą nusipirk. Kas jau kas, bet daugėliškėnai, matyt, ne tik meldžiasi, bet ir bilietus perka, nes per mėnesį net du naujutėlaičius automobilius parsivarė iš Telototo žaidimo studijos.

Gal tai nebūtų per daug intriguojanti žinia, jei ne vienas labai jau prasmingas sutapimas. Abu automobiliai išriedėjo į kunigų šeimas (plačiąja prasme).

Spalio pabaigoje daugėliškietė Ieva Mačiulytė, su tėvu ir broliu atvykusi į TV studiją, savo laimę išbandė prie automobilius slepiančių seifų. Mergina, atsisakiusi 12 tūkst. litų, pasiėmė automobilio „Citroen C4 Cactus“ raktelius. Ievos šeima kaip šeima – niekuo neišsiskirianti iš kitų daugėliškėnų, nebent tuo… kad kartu su tėvais ir seneliais gyvenanti mergina nuo pat vaikystės bendravo, augo, brendo ir formavosi  kartu su dviem dėdėmis kunigais – Jonu ir Arvydu Mačiuliais.

Na, o praėjusį penktadienį Daugėliškio parapijos klebono gaspadinė Danutė Baužytė (nuotraukoje) nuo Kalėdinės eglutės toje pačioje studijoje „nusikabino“ automobilį.  Moteris atsisakė vedėjo pasiūlytų 14 000 Lt ir atidarė voką. Jame rado automobilį „Mercedes-Benz“.

Smagu ir džiugu! Sveikinimai laimėtojoms ir smagaus važiavimo!

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje