Skip to content

Badmintoninkai tęsia pergalių seriją

MI informacija

Iš Ignalinos į Kauną ir atgal, iš Ignalinos į Klaipėdą ir atgal! Štai tokius atstumus turėjome įveikti šeštadienį, norėdami dalyvauti badmintono Lietuvos taurėse. Kaune vyko C ir D meistriškumo grupių Lietuvos taurės 2 etapas, o Klaipėdoje – A ir B grupių Lietuvos taurės 2 etapas.

Šiuo metu D suaugusiųjų grupėje vienintelis mūsų krašto garsintojas Lietuvos taurėje yra Deividas Golubickas. Jis, kaip ir praėjusį kartą, iškovojo dvi pirmas vietas: vyrų vienetuose ir mišriuose dvejetuose su vilniete Egle Bagdoniene. O pajūryje, B meistriškumo grupėje, Ignalinos badmintono klubui  ir tuo pačiu visam mūsų kraštui atstovavo Sandra Damaškaitė ir Fernandas Juchnevičius. Fernandas vyrų vienetuose užėmė 6-ąją vietą. Kol kas tai aukščiausia jo pasiekta vieta Lietuvos taurėse. Sandra moterų vienetuose, kaip ir praėjusį kartą, užėmė 2-ąją vietą, nors tik per plauką buvo nuo pirmosios vietos.

Stebuklingai šįkart pasirodė Sandros ir Fernando mišrus dvejetas. Po sunkių kovų jie iškovojo 2-ąją vietą. Štai tokie puikūs šio savaitgalio rezultatai.

Liko dar du etapai, kurie vyks jau 2015 m. Būtinai stengsimės į visus juos pakliūti. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje