Skip to content

Išaiškinti nusikaltimai

MI informacija

Spalio 20 d. Vidiškių sen. gyventojas pareiškė, kad iš sodybos teritorijos buvo pagrobtas jam priklausantis traktorius. Padaryta 6000 Lt žala. Pareigūnams vykstant į įvykio vietą, kelyje Izabelinė–Šiūlėnai traktorius buvo rastas bei grąžintas savininkui.

Spalio 18–25 d., išdaužus lango stiklą, buvo įsibrauta į vilniečiui priklausantį negyvenamąjį namą N. Daugėliškio sen., iš kurio buvo pagrobtas benzininis pjūklas ir akumuliatorinis suktukas. Žala – 1900 Lt. Taip pat pastebėta, kad buvo įsibrauta į vilniečiui priklausantį garažą ir apgadintas jame stovėjęs automobilis. Žala – 1000 Lt. Buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Lapkričio 8 d. Didžiasalio sen. gyventoja pareiškė, kad nulaužus durų sklendės kilpą, buvo įsibrauta į garažą ir iš jo pagrobtas motociklas. Padaryta 6000 Lt žala.

Pareigūnams atlikus tyrimo veiksmus nustatyta, kad visus keturis nusikaltimus įvykdė 20-metis Didžiasalio sen. gyventojas.

Spalio 11 d. suradus raktą, buvo įsibrauta į vilniečiui priklausančią sodybą Mielagėnų sen. ir iš ūkinio pastato pagrobtas keturratis motociklas. Žala – 1300 Lt. Pareigūnai nustatė, kad minėtą nusikaltimą padarė nepilnametis.

Spalio 6 d. Kazitiškio sen. buvo tyčia padegtas gyvenamasis namas. Padaryta 800 Lt turtinė žala. Pareigūnai pradėję tyrimą nustatė, kad minėtą nusikaltimą įvykdė visaginiečiai: 32-ejų ir 31-erių vyrai ir 27-erių moteris. Jiems įteikti pranešimai apie įtarimą dėl nusikaltimo.

Lapkričio 17–18 d. Dūkšte iš automobilio pagrobta automagnetola, akumuliatorius, aušinimo skysčio ir langų valiklio bakelių dangteliai, sulaužytos automobilio priekinės grotelės ir nutraukti akumuliatoriaus laidai. Žala – 700 litų.

Lapkričio 17 d. Dūkšte, Aušros g., išdaužtas lengvojo automobilio, priklausančio dūkštiečiui, priekinis stiklas. Žala – 300 Lt.

Buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai. Pareigūnai atlikę tyrimą nustatė, kad nusikaltimus įvykdė 19-metis dūkštietis, jam talkino nepilnametis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje