Skip to content

Iš policijos suvestinių

MI informacija

Gaisrai

Sausio 6 d., 16.26 val., ugniagesiams pranešta apie gaisrą Ignalinoje, Agarinio g. Ten degė G. S. ūkinis pastatas, kurio viena dalis medinė, o kita – mūrinė. Pastatas degė atvira liepsna. Mūrinė pastato dalis sudegė, liko tik sienos. Medinėje pastato dalyje išdegė 8 m2 stogo. Išgelbėtas šalia stovintis garažas. Įvykis tiriamas.

Sausio 7 d., apie 00.31 val., pavojaus signalo sulaukta iš N. Daugėliškio sen., Ožionių k. Ten degė L. R. vėlgi ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, mūrinis ūkinis pastatas buvo uždūmintas. Sudegė ir išardytas jo stogas ir lubos, nestipriai apdegė lauko virtuvės vidus, pirtis aprūko. Spėjama, kad dūmais apsinuodijo G. S., kuri išvežta į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Baudos už atliekų deginimą

Visagino savivaldybės ir Ignalinos rajono aplinkos agentūrų pareigūnai gavo iš gyventojų skundą, kad Mikalavo k. (N. Daugėliškio sen.) deginamos atliekos. Operatyviai nuvykus į nurodytą vietą nustatyta, kad N. K savo sodyboje degino stambiagabarites komunalines atliekas (seną čiužinį, dažytą medieną, plastiką). Už šį pažeidimą jam surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas pagal ATPK 83 str. ir gali būti paskirta 28–57 eurų bauda. Be to, bus pateiktas ieškinys už žalą, padarytą gamtai, deginant atliekas. Minimalus ieškinio dydis pagal Aplinkai padarytos žalos atlyginimo dydžių apskaičiavimo metodiką – 100 eurų.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje