Skip to content

Iš policijos suvestinių

MI informacija

Avarija: vienas žuvo, du sužaloti

Sausio 9 d., apie 15.50 val., kelyje Ignalina–Didžiasalis (tarp Maksimonių ir Daugėliškio), į 31-erių moters vairuojamą automobilį „Audi“ šonu trenkėsi ir po smūgio apvirto iš priešpriešinės eismo juostos įvažiavęs (dėl slidaus kelio) automobilis „Peugeot“, kurį vairavo 60-metis vyras. Nukentėjo automobiliu „Peugeot“ važiavusišeima: dvi 84-erių ir 50-ties moterys bei 90-metis vyriškis, kurie dėl patirtų sužalojimų išgabenti į Visagino ligoninę. 84-erių moteris dėl patirtų sužalojimų mirė Reanimacijos skyriuje, dėl sunkios būklės jame gydomas keleivis vyras, o 50-metei keleivei lūžusi kairė ranka. Šeima yra vilniečiai, bet kilę iš mūsų rajono. Automobilio „Audi“ vairuotoja po gydytojų apžiūros paleista namo. Abiejų automobilių vairuotojai blaivūs (0.00 prom.), tyrimui paimta jų kraujo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystės

Sausio 8 d. UAB „Costum“ statybos darbų vadovas pareiškė, kad nuo šalia renovuojamo namo Vidiškėse stovėjusio žirklinio keltuvo pavogtas akumuliatorius. Žala – 300 Lt.

Sausio 11 d. 65-erių Linkmenų sen. gyventojas pareiškė, kad po nakties apie 10 val. pastebėjo, jog iš jam priklausančių dviejų traktorių kuro bakų pavogta apie 180 litrų žymėto dyzelinio kuro. Žala – 125,12 euro.

Promilės

Sausio 10 d. sustabdytas automobilis, kurį neblaivus (1,64 prom.) vairavo 21-erių rajono gyventojas. Pažeidėjui surašytas protokolas.

Gaisrai

Sausio 9 d., 9.30 val., su nerimu iš Linkmenų sen., Peliagrindos k., pranešta, kad ten dega R. V. ūkinis pastatas. Vėliau paaiškėjo, kad jame degė pašarų dalinimo agregatas. Jį, dar iki atvykstant ugniagesiams, užgesino patys gyventojai.

Sausio 10 d., apie 01.43 val., ugniagesiai iškviesti į Strigailiškį. Ten, Gaveikėnų g., degė J. G. individualus gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, mediniame name prie kamino degusi siena jau buvo užgesinta pačių namo gyventojų. Apdegė ir išardyta 1 m2 rąstinės sienos.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje