Skip to content

Į tarybos narius nekandidatuoju!

Ko jau ko, bet fantazijos intrigoms ir intrigėlėms politikos užkulisiuose neprituks niekada. Ignaliniečiai taip pat „patobulėjo“ ir nuo drabstimosi vienas kitą purvais perėjo prie intelektualiųjų žaidimų. Praėjusio savaitgalio įvykiai pasiekė kulminaciją mano kantrybės taurėje ir nusprendžiau garsiai ir labai aiškiai viešai pasakyti, kad aš NEKANDIDATUOJU į rajono tarybos narius. Sakysite, kad kuoktelėjau visiškai. Ne. Nei aš, nei jūs, mieli skaitytojai ir draugai, nekuoktelėjote, tiesiog viena partija privirė nemažai košės.

Taigi, dar prieš pora savaičių viena Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdžio narė juokaudama man pareiškė, kad jų sąrašus papildė labai įdomi asmenybė, kurios vardą ir pavardę, sąraše pamatę partijos nariai (lyg nepažinodami savo bendražygės), klausinėja ir džiūgauja, kad čia tu. Visą laiką buvusi smagi, pokštaujanti moteris tada manęs labai nesujaudino. Bet kai praėjusiame laikraščio numeryje paskelbėme visų 179 kandidatų į tarybos narius sąrašus, žagtelėjau ir aš pati. Pasirodo, esmė ta, kad minėtos partijos sąraše yra mano bendrapavardė Lina RAGINYTĖ. Ir, deja, šito nežino ne tik kai kurie pačios Liberalų sąjūdžio partijos nariai, bet, savaime suprantama, ir kiti rajono gyventojai – rinkėjai. Nežinau, ar čia gavosi netyčia, ar sumanytas gudrus ėjimas, bet yra kaip yra. Kita vertus, nežinai, ką galvoja ir rinkėjai. Vieni gali „užkibti“ ant šio kabliuko ir „atnešti“ partijai balsų (bent jau taip sako kitų partijų atstovai), o gali ir priešingai – „prarasti“ balsus. Kaip ten bebūtų, jaučiu pareigą žmonėms paaiškinti, kaip yra iš tikrųjų.

Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdžio narė Lina RAGINYTĖ (gim. 1986 04 28), gyv. Vidiškių sen., Vinciškės k., netekėjusi, vaikų neturinti, dirbanti VSDFV Utenos skyriaus Visagino skyriuje vyresniąja specialiste.

Aš, Lina RAGINYTĖ (gim. 1976 12 09), gyv. N. Daugėliškyje, išsituokusi, auginu sūnų, dirbanti VšĮ „Mūsų Ignalina“ žurnaliste ir jau daugelį metų ne aktyvi, bet vis tik esu partijos TVARKA ir TEISINGUMAS narė.

Kaip jau minėjau ne kartą savo straipsniuose, iš esmės partiškumas, kaip toks, manęs nežavi, bet man patinka asmenybės, nesvarbu, kokiai partijai jos beatstovautų. Turiu puikių draugų įvairiose partijose ir tai mums netrukdo būti draugais.

Manau, kad skirtumas tarp dviejų Linų RAGINYČIŲ šioks toks yra ir rinkėjai tiesiog atidžiau pastudijuos narių sąrašus. O kalbant apie rinkimus, tai visiems, net ir neslepiantiems, kad eina į rinkimus tik dėl 700 Lt deputatinio atlygio, linkiu sėkmės. Tik būkite sąžiningi pirmiausia patys sau ir viskas bus gerai. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje