Skip to content

Iš policijos suvestinių

MI informacija

Apipylė benzinu ir padegė… žmoną

Sausio 19 d., namuose Ignalinos sen., neblaivus 55-erių metų vyras (2.29 prom.) asmeninio konflikto metu su 53-ejų žmona, pavojingu visuomenei būdu, apipylęs ją benzinu, uždegė. Taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Smurtautojas sulaikytas.

Sausio 19 d. Vidiškėse neblaivi (1.65 prom.) 47-erių moteris kelis kartus delnu trenkė savo 74-erių motinai, taip sukeldama jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Smurtautoja sulaikyta.

Sausio 16 d. Mielagėnų sen. 60-metė gyventoja pareiškė, kad žodinio konflikto metu ją namo kieme sumušė jos 65-erių sugyventinis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystė

Sausio 16 d. Dūkšto sen. 50-metė gyventoja pareiškė, kad atplėšus sandėliuko lubų lentas įsibrauta į vidų ir pavogti 6 maišai salietros, dviejų dalių arklinės akėčios, 2 metaliniai loviai ir 2 laužtuvai, o iš ūkinių patalpų, esančių virš sandėlio, pavogta 10 metalinių vamzdžių. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Žala – 320 eurų.

Įtartina mirtis

Sausio 16 d. Ignalinoje, Vilkakalnio g., lauke, šalia namo rūsio durų rastas negyvas 56-erių vyras lavonas kirstine žaizda pakaušio srityje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pametė 5000 pakelių rūkalų

Sausio 16 d. VSAT Ignalinos rinktinės pasieniečiai ties Ramoniūnų kaimu, apie 300 m nuo sienos su Baltarusija, pastebėjo du laukuose likimo valiai paliktus juoda polietileno plėvele apvyniotus ryšulius. Prie jų buvo pritvirtintos petnešos – taip kontrabandininkai ant pečių gali nešti iškart kelias dėžes rūkalų. Ryšuliuose buvo po 5 dėžes cigarečių „Minsk 5 Superslims“ ir „NZ Superslims“. Visi 5 tūkst. aptiktų rūkalų pakelių pažymėti baltarusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais. Manoma, kad rūkalai į Lietuvą per sienos liniją tiesiog buvo permesti iš Baltarusijos. Gali būti, kad rūkalus paėmę ir į Lietuvos pusę gabenę asmenys kažko išsigando, todėl metę nešulius pasišalino. Pasieniečiai patikrino aplinkines vietoves, bet nieko įtartino daugiau neaptiko.

Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo, pažeidžiant nustatytą tvarką, VSAT Ignalinos rinktinės pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Cigaretės saugomos VSAT Ignalinos rinktinėje.

Gaisras

Sausio 18 d., 12.54 val., ugniagesiai iškviesti į Rimšės sen., Žibakių k. Ten degė B. P. individualus gyvenamasis namas. Atvykusius ugniagesius pasitiko atviros liepsnos iš mūrinio dviejų aukštų namo. Sudegė medinės stogo konstrukcijos, išdegė antras aukštas ir palėpė. Gaisro priežastis –netvarkingas dūmtraukis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje