Skip to content

Ačiū už Jūsų rūpestį

MI informacija

Jau baigiasi pirmasis, atrodo, dar ką tik prasidėjusių naujų metų mėnuo, tačiau vis dar atsiranda pavėlavusių, užmiršusių užsisakyti „Mūsų Ignaliną“. Nors kaip pratęsti ar atrasti draugystę su mumis žino bemaž visi, vis tik primename, kad prenumeratą priima visi rajono paštai, laikraštį galima užsisakyti redakcijoje (čia pigiau) ir pas mūsų laiškininkę Danutę (tik miesto gyventojai).

Tačiau šįkart ne apie tai, o apie Jūsų, mieli paštininkai triūsą. Jūsų dėka ir šiais visuotinio tiražų tirpimo laikais „Mūsų Ignalinos“ nesumažėjo. Surinkę duomenis iš paštų, išsiaiškinome laiškininkus, užsakiusius daugiausia „Mūsų Ignalinos“. Nors Vidiškėse jau nebedirba senoji laiškininkė Marytė, buvusi nuolatinė mūsų konkurso laimėtoja, naujasis laiškininkas Pranciškus Paukštė šauniai pratęsė ilgametes tradicijas, jo krepšyje daugiausia „Mūsų Ignalinų“ – 104. Antrąją vietą užėmė Ignalinos pašto laiškininkas Darius Čeponis, aptarnaujantis Kazokinės pašto teritoriją – 85 prenumeratos, trečias liko Ceikinių laiškininkas Jonas Tabaras – 82, ketvirta Vanda Jelinskienė iš Kazitiškio – 71, o štai penktas rezultatas iš karto dviejų laiškininkų krepšiuose: daugėliškietės Janės Bubulienės ir Dariaus Ramelio iš Didžiasalio – po 62 prenumeratas. Todėl nors ir žadėjome apdovanoti penkis laiškininkus, dovanų gaus šeši.

Kaip ir skelbėme, sunkiausių krepšių laiškininkams atiteks „Danaltos“ prekybos centro dovanų kuponai, atitinkamai 30, 25, 20 ir trys po 15 Eur. Kuponus gausite laiškais savo paštuose.

Nuo pirmojo penketuko nedaug atsiliko Sigitas Mackonis (Linkmenys) – 55, Sergėjus Briliovas (N. Daugėliškis) – 54, Regina Pakalkienė (Dūkštas) – 51, Janina Spėčiuvienė (Ignalina) – 50, Aurimas Blažys (N. Daugėliškis) – 47, Rasa Macurienė (Tverečius) – 44, Nijolė Griškienė (Rimšė) – 43 ir kt.

Redakcijoje ir pas laiškininkę Danutę prenumeratorių – 221. Visiems Jums sveikatos, sėkmės ir vilties, kad paštus draskantys reformų vėjai pagaliau nurimtų.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje