Skip to content

Naujienos trumpai

MI informacija

Apiplėšta parduotuvė

Vasario 4 d., apie 8 val., pastebėta, kad iš parduotuvės, esančios N. Daugėliškyje, pavogta apie 800 eurų bei 5 blokai įvairių cigarečių. Nuostolis tikslinamas. Septyniolikmetis įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pasak įvykį tiriančių kriminalistų, neaiškumų šioje byloje dar daug: ar įtariamasis, kuris nusikaltimo padarymu prisipažįsta tik iš dalies, buvo vienas, kur rado pinigus, kurie turėjo būti užrakinti, ir pan. O į parduotuvę vagis (ar vagys) pateko – neatspėsite – išardę raudonų plytų sieną. Vyksta tyrimas.

Mūsų politikai televizijoje

Visų rajono partijų atstovai buvo išvykę į „Lietuvos ryto“ televizija pirmiesiems savivaldybių rinkimų debatams.

Kas ko vertas, kaip kas save parodė, žiūrėkite šį sekmadienį, vasario 8 d., 12 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Nacionalinis diktantas – vasario 21-ąją

2015 m. vasario 21 d., 11 val., kalbos mylėtojai kviečiami rašyti Nacionalinį diktantą. Diktanto tekstas bus skaitomas per LRT radiją. Šiemet galimybę rašyti Nacionalinį diktantą ketina suteikti ir bibliotekos bei mokyklos. Ignalinoje Nacionalinis diktantas bus rašomas savivaldybės administracijos didžiojoje salėje (Laisvės a. 70, II aukštas). 

Prašytume užsiregistruoti el. p. laima.sidorenkiene@ignalina.lt, tel. 52522.

Daugiau informacijos www.diktantas.lt

Apie elektros tarifus

Antradienį spausdinome vienos laiko zonos elektros kainų lentelę, šiandien, 7 psl., spausdiname dviejų laiko zonų elektros kainų lenteles, tačiau dar lieka kainos, turintiems elektrines virykles. Todėl pranešame, kad tokių viryklių savininkams, jei skaitiklis yra vienos laiko zonos, už kilovatvalandę nuo sausio 1 d. reikia mokėti 12,7 euro cento, jei dviejų laiko zonų skaitiklis, tuomet už dieną sunaudotą elektros kilovatvalandę mokama 13,9 euro cento, o už naktį ar poilsio dienomis sunaudotą energiją – 10 euro centų už kilovatvalandę.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje