Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Apiplėštas užsienietis

Policija prašo atsiliepti įvykio liudininkus

Vasario 12 d., apie 4.30 val., kelyje Švenčionys–Zarasai, ties Zablatiškės k. (šalia karjero esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje) krovininio automobilio DAF 52-ejų vairuotojas, Rusijos pilietis, sustojęs aikšelėlėje bei tvarkydamas automobilį, pajuto smūgį į galvą, po kurio prarado sąmonę. Atsigavęs pastebėjo, kad iš striukės kišenės pagrobta piniginė, kurioje buvo 2000 eurų, 7500 Rusijos rublių, 10 dolerių, trys bankų mokėjimo kortelės, dokumentai.

Dėl šio įvykio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 180 str. 1 d. (plėšimas). Asmenis, ką nors žinančius ar mačiusius minėtą įvykį bei turinčius bet kokios su juo susijusios informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato pareigūnams tel.: 8 662 16624, (8 5) 2196830, arba el. paštu giedrius.kamarauskas@policija.lt, taip pat informuoti galima ir anoniminiu Utenos apskrities policijos pasitikėjimo telefonu 8 800 20 112.

„Riebi“ vagystė

Vasario 17 d. 63-ejų Dūkšto m. gyventoja pareiškė, kad iš namų, dingo juvelyriniai dirbiniai. Žala –4380 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kėdes sulaužė nepilnamečiai

Pernai lapkričio 20 d. „Ignalinos rajono turizmo informacijos centras“ direktorius pranešė apie Ignalinoje, Mokyklos g., esančiame stadione sulaužytas tribūnų kėdes. Buvo padaryta 1512,50 Lt žala. Rajono PK buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Atlikus paieškos veiksmus, vasario 10 d. du ignaliniečiai nepilnamečiai prisipažino sulaužę 20 stadiono tribūnos kėdžių.

Smurtas

Vasario 13 d. Tverečiaus sen., Dietkauščiznos k., 59-erių vyrui į dešinį šoną kumščiu trenkė 33-ejų sūnus, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Smurtautojas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vasario 14 d. namuose Rimšės sen., 38-erių vyras žodinio konflikto metu trenkė kelis kartus kumščiu savo 61-erių tėvui į veidą, spyrė į pilvą, taip sukeldamas fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Smurtautojas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Mirtis

Vasario 16 d. Kazitiškio sen. rasta mirusi 73-ejų moteris. Kūnas be smurto žymių. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.       

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje