Skip to content

Išaiškinti nusikaltimai

MI informacija

Lapkričio 28 d. UAB „Fintera“ įgaliotas atstovas pranešė, kad Kazitiškio sen., lauke, pagrobta 10 šieno ritinių. Padaryta 300 Lt žala. Pareigūnai, atlikę tyrimą, nustatė, kad minėtą nusikaltimą įvykdė 35-erių Kazitiškio seniūnijos gyventojas.

Gruodžio 29 d. Ignalinoje, Aukštaičių g., šalia 42-ojo namo, jaunuolis metė stiklinį degtinės butelį į uniformuotą rajono PK pareigūną, kuris nuo butelio spėjo išsisukti. Jaunuolis bandė pabėgti, aktyviais veiksmais vengė sulaikymo, stumdėsi, nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų. Nustatyta, kad tai 29-erių ignalinietis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnui.

Sausio 2 d. Linkmenų sen. gyventoja pareiškė, kad išėjusi į lauką pastebėjo, jog padegtas jos namas. Gaisrą užgesino pati, apdegė namo sienos. Šio nusikaltimo padarymu įtariamas to paties kaimo 34-erių gyventojas. Jam įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl nusikaltimo, numatyto LR BK 187 str. 2 d. padarymo.

Sausio 16 d. Dūkšto sen. Salų k. gyventoja pareiškė, kad, atplėšus sandėliuko lubų lentas, įsibrauta į vidų ir pavogti 6 maišai salietros, dviejų dalių arklinės akėčios, 2 metaliniai loviai ir 2 laužtuvai, o iš ūkinių patalpų virš sandėlio pavogta 10 vnt. metalinių vamzdžių. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Žala – 320 eurų. Pareigūnai, atlikę tyrimą, nustatė, kad vagystę įvykdė du niekur nedirbantys Dūkštelių kaimo gyventojai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje