Skip to content

Keturi Džiugo visų spalvų medaliai

MI informacija

Kovo 6–7 d. Utenoje vyko Lietuvos vaikų plaukimo pirmenybės. Jose susirinko stipriausi plaukikai: 2003–2005 m. gimimo berniukai ir 2004–2006 m. gimimo plaukikės mergaitės, iš viso – virš 200 vaikų iš visos Lietuvos.

Geriausiai iš Ignalinos kultūros ir sporto centro plaukikų sekėsi Džiugui Karkleliui. Jis iškovojo net keturis medalius. Aukso medalį Džiugas iškovojo plaukdamas 50 m nugara, sidabro – 100 m kompleksiniu plaukimu, bronzos – 100 m nugara ir 100 m laisvuoju stiliumi. Aštuntą vietą tarp 20 komandų iškovojo mūsų mišri estafetės komanda, plaukdama 4×50 m laisvuoju stiliumi. Šioje estafetėje plaukė: Džiugas Karklelis, Donatas Kujelis, Danielė Razdaigora ir Daniela Christiansen. Beje, Džiugas ir Donatas yra Švenčionių r. moksleiviai. Džiugu, kad nuo šių metų Ignalinos ir Švenčionių rajonai sutarė, kad švenčioniškiai gali būti priimti į Ignalinos kultūros ir sporto centro sportines grupes.

Džiugas pratęsė Ignalinos plaukikų tradicijas ir įrodė, kad atkakliai dirbant ir mažame miestelyje galima pasiekti gražių pergalių. Ignalina jau išugdė vieną Lietuvos plaukimo sporto meistrę – Dovilę Mikoliūnaitę, ir tris kandidatus į Lietuvos plaukimo sporto meistrus – Eimantą Mačėną, Sarą Aškinytę ie Eriką Kapočių.

 

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje