Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Grasino nušokti

Kovo 12 d., apie 22.30 val., pranešta, kad 35-erių R. L. grasina nušokti nuo Aukštaičių g. 3-ojo penkiaaukščio namo stogo. Atvykę policijos pareigūnai įkalbėjo vyriškį to nedaryti. Po įvykio dar kurį laiką prie namo budėjo ugniagesiai gelbėtojai, bet ketinimai nepasikartojo. Priežastis – alkoholis.

Smurtas

Kovo 12 d., apie 15 val., Vidiškių sen. iš matymo pažįstamas jaunuolis panaudojo fizinį smurtą prieš nepilnametį, gim. 1998 m. 

Tą pačią dieną, apie 22 val., Dūkšte buvo sumuštas 34-erių vyriškis, prieš kurį du jaunuoliai panaudojo fizinį smurtą ir pavogė mobiliojo ryšio telefoną. Vyriškis paguldytas į ligoninę. Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Jauna mirtis

Kovo 10 d. Mikalavo k. bute rastas miręs 38-erių vyras be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šiurkščių pažeidimų nenustatė

Rajono aplinkos agentūros pareigūnai, padedami neetatinio aplinkos apsaugos inspektoriaus, surengė reidą, kurio metu patikrino 11 ežerų ir ant jų ledo žūklavusius 62 žvejus. Nustatyti 6 Mėgėjų žvejybos vidaus vandenyse taisyklių pažeidimai. Visais nustatytais atvejais žvejai nebuvo pasirūpinę reikiamais leidimais ir už tai jiems surašyti Administracinių teisės pažeidimų protokolai. Pareigūnai šiurkščių pažeidimų nenustatė. Už žvejybą be reikiamo leidimo pažeidėjams bus skirtos administracinės nuobaudos – nuo 7 iki 57 eurų.

Policija prašo pagalbos

Kovo 6 d. ignalinietis traukiniu išvyko į Vilnių. Savo automobilį paliko Geležinkelio g., šalia parduotuvės „Danalta“ esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje. Grįžęs iš sostinės, žmogus aptiko nemalonų siurprizą – dieną buvo apgadintas jo stovintis automobilis „Volvo V40“ (žalios spalvos), o eismo įvykio kaltininkas iš įvykio nieko nepranešęs pasišalino.

Jei buvote eismo įvykio liudininku ir matėte šį įvykį ar turite kitos naudingos informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba tiesiogiai rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Kelių policijos poskyrio viršininką Nerijui Paukštei tel. (8 5) 2196801 arba rašykite el. paštas – nerijus.paukste@policija.lt, taip pat informuoti galima ir anoniminiu Utenos VPK pasitikėjimo tel. 8 800 20112.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje