Skip to content

Iš policijos suvestinių

MI informacija

Pasipriešino pareigūnui

Balandžio 12 d., apie 2.30 val., Strigailiškyje šalia naktinio klubo BBQ, sprendžiant konfliktą tarp klubo lankytojų, neblaivus (3,01 prom.) 28-erių švenčioniškis, siekdamas išvengti sulaikymo dėl viešosios tvarkos trikdymo ir chuliganiško elgesio, Patrulių būrio policininkui kumščiu trenkė į veidą. Panaudojus kovinės savigynos veiksmus bei specialiąsias priemones dujas, pažeidėjui buvo uždėti antrankiai ir jis sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams.

Degė žolė…

Balandžio 9–11 d. rajone vėl liepsnojo pernykštė žolė. Ketvirtadienį jį degė Vosiūnuose (Didžiasalio sen.), išdegė apie 1000 arų, Bernotuose (išdegė 500 arų). Penktadienį liepsnos siautė Paringyje (išdegė 1000 arų), Ceikinėliuose (išdegė 5 arai), Kaniūkuose ir Ligūnuose (išdegė po 50 arų). Šeštadienį ugniagesiai vyko į Bėčionis (išdegė 300 arų). 

... Ir pastatai

Balandžio 11 d., 10.38 val., ugniagesiai iškviesti Ligūnus, kur atvira liepsna degė medinis namas su mansarda. Išdegė apie 12 m2 namo perdangos, iš vidaus apdegė mansardos patalpa, kurios sudegė ir buvo nuardyta apie 30 m2.

Tą pačią dieną apie 17.50 val. Bieniūnuose (Rimšės sen.) įsiliepsnojo ūkinis pastatas. Aplink jį išdegė apie 500 arų žolės. Pastatas ir jame buvusios 3 tonos šieno sudegė visiškai.

Mirtis

Balandžio 11 d. Tverečiaus sen. Pošiūnų k. sodyboje staiga mirė 58-erių vyras iš Trakų. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jo mirties priežasties nustatymo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje