Skip to content

Gydžiausi Ignalinos sanatorijoje

MI informacija

Senatvė – įžūli ir pikta žmogaus gyvenimo palydovė. Ji mėtosi, svaidosi visokiais skausmais, atnaujina sopulius, grasina netektimi. Ir nieko jai nepadarysi – savivaliauja ir gana. 

Tačiau mūsų Ignalinoje yra žmonių, galinčių bent truputį pažaboti tą įžūlybę. Netikite? Apsilankykite Ignalinos reabilitacijos skyriuje ir tai pajusite. Palengvės. Ir man šįkart taip nutiko. Labai dėkinga savo šeimos gydytojai Svetlanai Golevai, nukreipusiai mane sveikatos pataisyti į Reabilitacijos skyrių, kuriame dirba nuostabūs gydytojai Benediktas Puodžiūnas ir Edita Markevičienė.

Patekau gyd. E. Markevičienės, kuri subūrė kvalifikuotų padėjėjų būrį, globon. Jauna, bet labai profesionali ir atidi gydytoja sugebėjo išklausyti mane, įsigilinti ir suprasti mane varginančias bėdas, skirti gydymą. Ten lankiausi porą savaičių. Įvairios procedūros, kurias man atliko Jolanta, Zita ir Loreta, tikrai sumažino negalią. Nuoširdžiai dėkoju joms visoms ir rekomenduoju ten apsilankyti visiems.

Daugelis pacientų, išėjusių iš procedūrų kabinetų, kalba, kad čia ne prasčiau nei Druskininkuose, dar geriau, ir važiuoti niekur nereikia. Nuoširdžiausias visiems ačiū.

Noriu dar pridurti. Rajono valdžios vyrai, skirkite kiek galima daugiau lėšų sveikatos apsaugai ir Ignalina taps ilgaamžių miestu. Grąžinkite į ligoninę ir Chirurgijos skyrių su gyd. Olegu Sosunovu, jo mums labai reikia.

Dėkinga pacientė, ignalinietė

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje