Skip to content

Puikus badmintoninkų sezonas

MI informacija

 

Gegužės 9 d. Kaune vyko badmintono A ir B suaugusiųjų bei B jaunimo Lietuvos taurės paskutinis ketvirtas etapas, po kurio sumavosi visų etapų geriausi žaidėjų pasirodymai. 

O Vilniuje tuomet vyko C veteranų ir D suaugusiųjų Lietuvos taurės turnyras, kuriame šiemet puikiai pasirodė mūsų klubo narys Deividas Golubickas. Kadangi sumuojasi geriausi 3 etapai iš 4, jam visiškai jų pakako tapti geriausiu vienetų ir mišrių dvejetų kategorijose, tad jis nusprendė dalyvauti B meistriškumo grupėje Kaune, kur ir buvo įteiktos jo tarės už D grupės nuopelnus. 

Na, o Lina Drūteikaitė taip pat save išmėgino aukštesnio meistriškumo grupėje tarp jaunimo ir iškovojo būtent šiame etape 2-ąją vietą vienetų ir 3-iąją – mišrių dvejetų varžybose. C jaunimo grupėje ji turėtų iškovoti Lietuvos taurę po dviejų savaičių Vilniuje, nes kol kas ji – realiausia pretendentė į ją, o kitą sezoną jau turės nuolat varžytis tik B grupėje. 

Sunkiai, bet vis dėlto pergalingai, viskas klostėsi Sandrai Damaškaitei moterų vienetų kovose. Ji šiame etape iškovojo pirmąją vietą ir tapo Bs meistriškumo grupės Lietuvos taurės savininkė. Mišriuose dvejetuose su Fernandu Juchnevičiumi ji užėmė 3-iąją vietą ir galutinėje įskaitoje liko antra, o Fernandas trečias. Bs grupėje vyrų vienetų bendroje įskaitoje Fernandas užėmė 6-ąją vietą.

Štai kokie puikūs pasiekimai šiame sezone! Šaunuoliai! Dėkojame savo klubo nariams už liejamą prakaitą aikštelėse, už tai, kad taip greitai tobulėjam ir judam pirmyn!

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje