Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystės

Gegužės 14 d., apie 21 val., Didžiasalio sen. pastebėta, kad įsibrauta į namą ir pavogtas planšetinis kompiuteris ir mobiliojo ryšio telefonas. Nuostolis – 400 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Gegužės 15 d. Linkmenų sen. gyventojas pranešė, kad gavęs siuntą iš dukros, kuri gyvena Vokietijoje, nerado joje mobiliojo ryšio telefono ir poros auskarų. Žala – 205 eurų. Įvykis tiriamas.

Įtartina mirtis

Gegužės 17 d., apie 21.15 val., Ignalinoje, Atgimimo g., rastas kruvinu, galimai sužalotu, veidu nenustatytos tapatybės, maždaug 30–40 m. amžiaus vyriškis, kuris ligoninėje mirė. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Smurtas

Gegužės 17 d., apie 14.20 val., Vidiškėse, konflikto metu vyriškis sukėlė fizinį skausmą savo buvusiai žmonai.

Pradūrė padangas

Gegužės 15 d. vilnietis pranešė, kad žvejojant prie Asėko ežero buvo pradurtos jo automobilio padangos. Įvykis tiriamas.

Dar dvi mirtys

Savaitgalyje rajone rasti mirę du vyrai: gegužės15 d. Didžiasalio sen., Dysnos k. pavėsinėje rastas negyvas 27-erių jaunuolis, o gegužės 16 d. savo namuose Trainiškio k. – 58-erių vyras. Rajono  PK pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl mirčių priežasčių nustatymo.

Gaisras

Gegužės 17 d., apie 13:06 val. pranešta, kad N. Daugėliškio sen., Šiūlėnų k., dega ūkinis pastatas. Atvykę ugniagesiams, iš pusiau medinio, pusiau mūrinio šiferiniu stogu ūkinio pastato rūko dūmai. Sudegė pastato viduje buvęs šienas(apie 3 t), ūkio apyvokos daiktai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje