Skip to content

„Verslo dirbtuvės“ Ignalinoje!

MI informacija

Ignalinoje ir Visagine gegužės 21 d. prasidėjo 12 verslumo renginių ciklas „Verslo dirbtuvės“, kurio paskutinis renginys vyks rugpjūčio 17.  Renginių ciklas skirtas skatinti Ignalinos ir Visagino savivaldybių gyventojus steigti verslus, verslo pradžios baimės nugalimos pranešimais verslo pradžios temomis, praktiniais užsiėmimais verslumo įgūdžiams ugdyti, konkrečių verslo modelių kūrimu.

12 tęstinių renginių ciklą sudaro 8 teoriniai-praktiniai  ir 4 praktiniai renginiai (praktikumai). Kurių metu skatinama dalyvių motyvacija aktyviai įsitraukti į verslo kūrimo procesą – renginiuose naudojami mąstymo koncepcijos, pateiktos per žaidimo prizmę, elementai (angl. Gamification), t. y. įvedama konkuravimo sistema, balai, taisyklės, apdovanojimai.

Vakar vykusio pirmojo pristatomojo renginio metu supažindinta su visu „Verslo dirbtuvių“ renginių ciklu, aptarta programa, tikslai ir siekiamas rezultatas. Renginio metu identifikuoti dalyvių lūkesčiai, verslumo žinių lygis,

Ciklo dalyviai ne tik išklausys verslo teoriją, tačiau ją įtvirtins atlikdami namų darbus, kurie kaip ir praktinių užduočių , atliekamų mokymų metu, yra vertinami balais. Renginio ciklo pabaigoje 3 dalyvių komandos (komandoje 1–5 žmonės), surinkusios daugiausiai balų ir pradėjusios vykdyti veiklą pagal verslo liudijimą, individualios veiklos pažymą arba įsteigę įmonę, skelbiami laimėtojais, jų laukia prizai.

Kviečiame visus į nemokamą verslumo renginių ciklą – „Verslo dirbtuvės“, kuris yra skirtas visiems Ignalinos rajono ir Visagino  savivaldybių gyventojams, siekiantiems pradėti savo verslą. Tai puikus šansas aktyviai dalyvauti, prisijungti ir pradėti kurti verslą kartu! Nespėjusieji dalyvauti pirmajame renginyje, kviečiami prisijungti nuo antrojo, trečiojo ir kitų vėlesnių renginių.

 „Verslo dirbtuvių“ renginių datos ir temos:
Gegužės 28 d. – Idėjų generavimas.
Birželio 4 d. – Minimalus veikiantis produktas.
Birželio 11 d. – Efektyvus produkto pristatymas.
Birželio 18 d. – Sėkmingo pardavimo psichologija.
Birželio 25 d. – Pokalbių su klientais algoritmai.
Liepos 2 d. – Kontekstinė reklama (Adwords, Facebook).
Liepos 9 d. – Veiksmų prioretizavimas versle („Money making“ koncepcija).
Liepos 16 d. – Verslo automatizavimas (prognozuojamų verslo rodiklių sistemos sudarymas).
Liepos 28 d. – Verslo plano rengimas.
Rugpjūčio 17  d. – Juridinės formos pasirinkimas ir mokesčių optimizavimas.

Daugiau: NAV

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje