Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystė

Gegužės 28 d. Ignalinoje, Smėlio g., į neužrakintą butą užėjo moteris ir iš spintos pavogė dvi pinigines, kuriose buvo apie 350 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Siūlė kyšį

Gegužės 31 d. Palūšėje, Lūšių g., 42-ejų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (automobilį vairavo neblaivus, 1,35 prom.), rajono PK Viešosios policijos skyriaus pareigūnams siūlė kyšį, neįvardindamas pinigų sumos. Vyras apklaustas.

Kvaišalai

Gegužės 29 d., apie 15.20 val., kelyje Švenčionys-Zarasai buvo sustabdytas lengvasis automobilis „Audi 80“, vairuojamas 54-erių visaginiečio. Automobilio apžiūros metu po sėdynės užvalkalu rasta ir paimta skaidraus plastiko paketas su jame esančiais gelsvos spalvos milteliais, kaip įtariama, narkotine ar psichotropine medžiaga.

Smurtas

Gegužės 30 d. Ignalinoje, Aukštaičių g., namuose neblaivus 32-ejų vyras (3,15 prom.) naudojo fizinį smurtą prieš savo 88-erių senelę. Įtariamasis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Išaiškinti nusikaltimai

Dar 2014 m. rugsėjį Dūkšte iš namų buvo pagrobtos auksinės monetos ir juvelyriniai dirbiniai, padaryta 3800 eurų žala. Pareigūnai atlikę tyrimą nustatė, kad vagystę įvykdė 26-erių Visagino m. gyventoja.

Gegužės 4 d. 51-eių vyras pranešė, kad iš kiemo yra pavogtas jo sugyventinei priklausantis automobilis „Ford Vinstar“. Pareigūnai, atlikę tyrimą, rado pavogtą automobilį ir nustatė, kad jį pavogė Kazitiškio sen. 27-erių gyventojas.

Gegužės 8 d. Strigailiškyje buvo pagrobtas ignaliniečiui priklausantis motociklas ir kiti daiktai. Žala – 2287 eurų. Pareigūnai, atlikę tyrimą, nustatė, kad vagystę įvykdė 27-erių vyras, gyv. Gaveikėnų k.

Gegužės 11 d., išmušus lango stiklą, įsibrauta į Ignalinos vartotojų kooperatyvui priklausančias patalpas Ignalinoje, Geležinkelio g., iš kurių pagrobtos dvi pagalvės ir trys antklodės, padaryta 95 eurų turtinė žala. Pareigūnai, atlikę tyrimą, nustatė, kad vagystę įvykdė 19-metis Ignalinos m. gyventojas.

Gegužės 7 d. Švenčionių r. gyventojas pareiškė, kad Dūkšto sen., ungurių žvejybos metu, ant liepto per Šventosios upę jį sumušė nepažįstamas vyras. Pareigūnai, atlikę tyrimą, nustatė įtariamąjį, tai 39-erių Panevėžio m. gyventojas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje