Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystės

Birželio 22 d. 58-erių Ceikinių gyventojas pranešė, kad pro neužrakintas duris įsibrauta į sandėliuko vidų ir pagrobta apie 60 l žalio dyzelinio kuro. Žala – 45 eurai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Birželio 23 d. vilnietis pranešė, kad atvykęs į savo sodybą Mikalinės k. (Ignalinos sen.) pastebėjo, kad iš kiemo pavogti įvairūs daiktai. Žala – 226 eurai. Turtas draustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagis pargabentas iš Anglijos

Birželio 23 d. į Angliją buvo išvykęs rajono PK viršininko pavaduotojas Donatas Šemeklis parsivežti ten pagal Europos arešto orderį sulaikyto Švenčionių r. 26-erių gyventojo Ž. U. Jis ieškotas nuo 2012 m. balandžio 12 d. už įvykdytas vagystes Ignalinos ir Švenčionių rajonuose. Anglų policijos sulaikytasPeterboro m. (Jungtinė Karalystė). Pargabentas įtariamasis uždarytas Švenčionių r. areštinėje. Paieškos iniciatorius buvo Ignalinos rajono apylinkės teismas.

Mirtys

Birželio 25 d. rasti du mirę žmonės: Dūkšto sen., savo namuose, 68-erių moteris, o Kazitiškyje – 22-ejų jaunuolis. Ši mirtis glumina, nes jaunas vyras rastas savo sodybos ūkiniame pastate kilpoje. Jo ieškota parą. Tokio poelgio priežastis neaiški. Pasak kaimynų, tai galėjo įvykti ir dėl nelaimingos meilės, ir dėl prarasto darbo. Šeimoje buvo trys broliai, šis vidurinysis. Rajono PK pradėti ikiteisminiai tyrimai mirčių priežastims nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje