Skip to content

Eriko Kapočiaus startai Brandenburge

Liepos 2 d. iš Vilniaus ir Kauno į Vokietiją pajudėjo keturi autobusai, kurie nuvežė į devintąsias Baltijos jūros šalių jaunių sporto žaidynes 180 žmonių delegaciją. Varžybos vyko už Berlyno esančiame Brandenburge, kuriame gyvena apie 75 tūkst. gyventojų.

Čia vyko 13 sporto šakų varžybos – bokso, imtynių, dziudo, sunkiosios atletikos, lengvosios atletikos, rankinio, tinklinio, futbolo, dviračių sporto, plaukimo, irklavimo, baidarių ir kanojų irklavimo ir buriavimo. Lietuviai varžėsi vienuolikoje sporto šakų.

Iš viso žaidynėse dalyvavo apie 1000 sportininkų, iš Lietuvos, Latvijos, Švedijos Skane ir Värmland regionų, Rusijos Kaliningrado ir Leningrado sričių, Lenkijos Vakarų Pomeranijos ir Liublino regionų, Baltarusijos ir dviejų Vokietijos žemių – Aukštutinės Pomeranijos bei Brandenburgo.

Lietuvos rinktinei šiose žaidynėse sėkmingai atstovavo Ignalinos kultūros ir sporto centro plaukikas Erikas Kapočius. Jis iškovojo tris sidabro medalius (100 ir 200 m krūtine bei 200 m kompleksiniame plaukime) ir auksą estafetėje kartu su kitų miestų Lietuvos plaukikais.

Eriko dabar laukia treniruočių stovykla Kipre ir pagrindinis šio sezono startas – Europos jaunimo olimpinis festivalis Tbilisyje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje