Skip to content

Vėl sudegė žmogus

MI informacija

Vėl sudegė žmogus

Liepos 6 d., apie 3 val., Ignalinoje, Sodų g. 12, patruliuojantys policijos komisariato pareigūnai pastebėjo iš medinio mano sklindančius dūmus. Privažiavę prie pastato pamatė, kad dega namo vidus. Pradėjus belstis į namo langus, viduje pastebėjo esančią moterį, kuriai liepė nedelsiant išeiti. Moteris ir jos sūnus, išbėgę iš namo, pasakė, kad viduje dar yra jų dėdė. Dėl degančios atviros liepsnos ir dūmų patekti į vidų jau nebuvo galimybės. Užgesinus gaisrą, kambaryje rastas 72-ejų A. R. lavonas. Gaisro priežastis nustatinėjama, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Šiemet tai jau trečia liepsnų auka rajone.

Suvažinėjo pats save

Liepos 2 d., apie 20.15 val., pamiškėje šalia sodybos Čižiūnų k. (Dūkšto sen.) rastas automobilis „Nissan Patrol“, kuris neaiškiomis aplinkybėmis (atbuline eiga) užriedėjo ant 64-erių vairuotojo ir mirtinai jį sužalojo. Pirminiais duomenimis, į pamiškę prie savo sodybos automobiliu vyras atvyko vienas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ginklas

Liepos 4 d. 73-ejų vyras pranešė, kad Garbšių k. (Kazitiškio sen.), ardant nuosavo namo stogą aptiko daiktą, panašų į pistoletą, be šovinių. Daiktas paimtas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Liepos 3 d. Ignalinos sen. savo namuose rasta mirusi 65-erių moteris. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kiti gaisrai

Liepos 6 d., 23.20 val., gaisras kilo individualiame name Dūkšte Bažnyčios g. 21 Mūrinio dviejų aukštų namo antrajame aukšte apdegė patalynė. Užgesinta iki ugniagesių atvykimo. Įvykis tiriamas.

Tą pačią dieną Taujūnuose (N. Daugėliškio sen.), mediniame ūkiniame pastate degė šiukšlės. Įvykis tiriamas.

Liepos 5–6 d., tarsi pavasarį, Gaveikėnuose degė žolė (išdegė 30 arų žolės), o Palūšėje – miško paklotė (išdegė 60 arų). Ceikinėlių k. degė šieno kupeta.

Prarado šešis tinklus

Utenos regiono aplinkos apsaugos departamento Ignalinos agentūros pareigūnai vykdė akciją „Medžiok tvarkingai“. Reido metu buvo gauta informacija, kad Drūkšių ežere bus statomi tinklai žuvims gaudyti. Kelyje, vedančiame į atokią Šaškių įlanką, nutarta surengti pasalą. Beveik sutemus, kelyje buvo pastebėti 3 dviratininkai su dideliais kelioniniais krepšiais ir mėgėjiškos žūklės reikmenimis. Patikrinus šia kompaniją nustatyta, kad du iš trijų piliečių gabeno draudžiamus nemėgėjiškos žūklės įrankius – 6 statomuosius tinklaičius, kurie nebuvo pažymėti plombomis teisės aktų nustatyta tvarka.

Už tinklų gabenimą piliečiams A. B. ir A. M. surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai pagal ATPK 87 str. 2 d. Administracinių bylų nagrinėjimo skyriaus specialistai minėtiems asmenims už padarytą pažeidimą paskirs baudas nuo 144 iki 289 eurų. Reikėtų pasidžiaugti, kad, laiku užkirtus kelią pažeidimui, tinklai ežero nepasiekė ir žala gamtai nebuvo padaryta. 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje