Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Apgaulė

Liepos 3 d. pranešta, kad rajone nuo 2007 m. gruodžio iki 2014 m. kovo, vyriškis, teikdamas paraiškas piniginei socialinei paramai gauti, tyčia teikė neteisingus duomenis apie turimas pinigines lėšas ir tokiu būdu neteisėtai gavo išlaidų kompensacijas.

Smurtas

Liepos 9 d., apie 20.30 val., Dūkšte neblaivus (1,66 prom.) 57-erių vyriškis panaudojo fizinį smurtą prieš savo 52-ejų sutuoktinę. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į  areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policija: apvogtieji – atsiliepkite!

Utenos apskrities policija kviečia atsiliepti asmenis, nukentėjusius nuo vagišių Saldutiškio ir Linkmenų seniūnijose. Utenos apskrities VPK, atliekant ikiteisminius tyrimus dėl 2013–2015 m. įvykdytų vagysčių iš sodybų, esančių Utenos r. Saldutiškio ir Ignalinos r. Linkmenų seniūnijose, buvo sulaikyti asmenys, įvykdę šias vagystes.

Kratų metu pas juos buvo rasta įvairių daiktų (motociklų rėmų, detalių, šalmų, motorolerio detalių ir pan.). Kadangi ne visų daiktų savininkai yra nustatyti, o įtariama, kad šie daiktai taip pat yra pavogti iš sodybų, prašome atsiliepti asmenis, nukentėjusius nuo vagysčių minėtose seniūnijose, ir atvykti į Utenos apskrities VPK (Maironio g. 3, Utena) dėl daiktų atpažinimo.

Kilus klausimų galite skambinti Utenos apskrities VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus vyr. tyrėjui Nerijui Malinauskui, tel.: (8 389) 64330 arba (8 389) 61980.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje