Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Vagystės 

Liepos 30 d.,  8.00 – 8.30 val., Ignalinoje, Atgimimo g., pro  pravirą langą buvo įsibrauta į 84-erių moters butą ir iš  kambario pavogta piniginė. Nuostolis – 500 eurų.

Liepos 31 d. 35-erių vyriškis pranešė, kad Linkmenų sen., nuo liepos 26 d., 20 val., iki liepos 30 d., 15 val., iš pirties pagrota įvairių daiktų. Nuostolis – 1280 eurų.

Ginklas

Liepos 30 d., N. Daugėliškio sen., 19-mečiui jaunuoliui priklausančiame automobilyje „VW Passat“, rastas dujinis pistoletas, o ginklo dėtuvėje – trys (8 mm) šoviniai. Jaunuolis nepateikė leidimo turėti ginklą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Liepos 30 d., konflikto metu miške N. Daugėliškio sen., blaivus 19-metis jaunuolis naudojo fizinį smurtą prieš dvejais metais jaunesnį brolį. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną namuose Ignalinoje, kilus žodiniam konfliktui su 63-ejų žmona ir 26-erių sūnumi, pastarasis ranka trenkė 63-ejų vyrui, o jam nukritus, kelis kartus spyrė koja. Motina ir sūnus namuose nerasti.

Dvi mirtys

Liepos 31 d. Ignalinos sen. savo namuose rasta mirusi 46-erių moteris, o rugpjūčio 2 d. savo namuose N. Daugėliškio sen. – miręs 47-erių vyras. Rajono PK pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl jų mirties priežasčių nustatymo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje