Skip to content

Vagių grobis – auksas, degalai, motociklas

MI informacija

 

Vagių grobis – auksas, degalai, motociklas

Rugpjūčio 20 d., apie 15 val., pastebėta, kad iš buto Ignalinoje, Aukštaičių g., pavogti įvairūs auksiniai ir sidabriniai papuošalai. Nuostolis tikslinamas.

Tą pačią dieną Ceikinių sen., iš kieme stovėjusių transporto priemonių (traktoriaus ir krovininio automobilio), pagrobta 300 litrų žymėto dyzelinio kuro. Nuostolis – 186 eurai.

Naktį iš rugpjūčio 22-osios į 23-ąją iš kiemo Mielagėnų sen. pavogtas motociklas. Nuostolis – 500 eurų.

Cigarečių lobis

Trečiadienį ryte VSAT Ignalinos rinktinės Pūškų užkardos pasieniečiai netoli Drūkšių ežero esančioje pelkėtoje vietovėje aptiko sukrautų kartoninių dėžių stirtą. Iš viso rasta 30 juoda polietileno plėvele aptrauktų gamyklinių pakuočių, o jose – 15 tūkst. pakelių cigarečių „Fest“, „Premjer“, „NZ Gold Superslims“ ir „Queen Superslims“. Visi rūkalai buvo paženklinti baltarusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais. Tokio krovinio vertė Lietuvoje, įskaičiavus visus privalomus sumokėti mokesčius, yra beveik 37 tūkst. eurų. Tolesnes įvykio aplinkybes aiškinasi ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis pradėję Ignalinos rinktinės pasieniečiai. Šiame VSAT padalinyje laikinai saugomi ir rastieji rūkalai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje