Skip to content

Į žaidynių finalą pateko keturios rajono komandos

MI informacija

Šeštadienį Šalčininkuose vyko Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių II etapo varžybos. Iš mūsų rajono varžybose dalyvavo 7 komandos. Vyko futbolo, vyrų ir senjorų krepšinio 3×3 varžybos, vyrų ir moterų tinklinio, virvės traukimo, šaškių, šachmatų, stalo teniso ir strėlyčių mėtymo varžybos. Jose dalyvavo Ignalinos, Švenčionių, Molėtų, Šalčininkų, Širvintų, Trakų, Vilniaus rajono, Vilniaus ir Visagino miestų komandos. Ne visų rajonų komandos dalyvavo kiekvienoje rungtyje, tačiau ignaliniečiams varžovų netrūko, siekiant patekti į finalinį etapą, kuris vyks rugsėjo 19 d. Utenoje.

Šešios futbolo komandos varžėsi dėl dviejų kelialapių į finalinį turnyrą. Deja, ignaliniečiams į finalą prasibrauti nepavyko.

Kitose sporto šakose teisė varžytis Utenoje iškovota. Tai pavyko pasiekti tinklininkams. Merginos (Ieva Aškelėnaitė, Aušra Kisieliūtė, Brigita Jurkšaitytė ir Evelina Visockytė) tarp 5 komandų iškovojo antrąją vietą, vaikinai (Aurimas Juršėnas, Justinas Veleckas ir Tomas Barsukovas) laimėjo 3-ąją vietą tarp 6 komandų.

Krepšininkai Dovydas Šimkūnas, Lukas Braziulis, Miglius Veršekys ir Aurimas Butkus tarp 6 komandų iškovojo bronzos medalius, bet į finalinį etapą nepateko Dūkšto seniūnijos stalo teniso ir strėlyčių mėtymo atstovai.

Visi varžybų prizininkai buvo apdovanoti medaliais, nugalėtojai – taurėmis. Ignalinos ir Linkmenų seniūnijų komandoms belieka palinkėti sėkmės finalinėse Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių varžybose Utenoje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje