Skip to content

Kyšio kvapas

MI informacija

Kyšio kvapas

Rugsėjo 8 d., apie 22 val., Bėčiūnų k. sustabdytas neblaivus, neturintis teisės vairuoti 31-erių automobilio vairuotojas (1,88 prom.). Siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimus, rajono PK pareigūnams pasiūlė kyšį, neįvardindamas tikslios sumos. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Riebi vagystė

Rugsėjo 11 d., apie 15.30 val., 66-erių moters pranešė, kad atvykusi į jai priklausančią sodybą Linkmenų sen., Stripeikių k., pastebėjo, kad buvo įsibrauta į ūkinio pastato patalpas, iš kurių pavogtas vejos pjovimo traktorius, benzininis kultivatorius, savaeigė benzininė žoliapjovė, benzininė žoliapjovė bei du akumuliatoriniai suktuvai. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Žala – 2640 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kontrabandos bangos 

Rugsėjo 9 d. VSAT Ignalinos rinktinės Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai, turėdami išankstinės informacijos, Švenčionyse patikrinti sustabdė automobilį „Volkswagen Passat“. Jį vairavo 39-erių Vilniaus r. gyventojas. Kartu važiavo kitas 48-erių vilnietis. Mašinos bagažinėje pasieniečiai rado cigarečių dėžių, aptrauktų juoda polietileno plėvele, o jose – 2996 pakelius cigarečių, pažymėtų baltarusiškomis banderolėmis. Dabar jiems gresia baudos nuo 5792 iki 14 481 euro, taip pat teismas gali konfiskuoti ir automobilį. Abu asmenis po apklausos pasieniečiai paleido, o cigaretės ir „Volkswagen Passat“ saugomi Ignalinos rinktinėje.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Ignalinos rinktinės pasieniečiai miške pastebėjo tris įtartinus asmenis, kurie miško keliuku su ryšuliais rankose nuo sienos traukė į Lietuvos gilumą. Nešikai, pamatę VSAT pareigūnus, metė krovinį ir pasileido bėgti. Pasieniečiams pavyko sučiupti du vyrus – 37-erių ir 41-erių Švenčionių gyventojus. Po apklausos abu pasieniečiai paleido. Už kontrabandą vyrams gresia piniginės baudos nuo 2896 iki 5792 eurų. Jų gabentos cigaretės (3000 pakelių) laikinai saugomos Ignalinos rinktinėje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje