Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Rugsėjo 23 d. 48-erių ignalinietis pranešė, kad dar liepos 7 d. Vilniuje, degalinėje Santariškių g., buvo galimai pagrobtas jo mobiliojo ryšio telefonas. Nuostolis – 695 eurai.

Rugsėjo 28 d. kelyje Mielagėnai–Andrėjauka buvo sustabdytas automobilis „Audi A4“, kurį vairavo 19-metis jaunuolis, gyv. Švenčionėliuose. Bagažinėje rastos septynios 20 l talpos su dyzeliniu kuru. Neblaivus (1,16 prom.) 19-metis automobilio keleivis prisipažino, kad dyzelinį kurą pavogė iš ūkinio pastato Mielagėnų sen. Nuostolis tikslinamas. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Prie vairo – chuliganas

Rugsėjo 26 d. pranešta, kad Ignalinoje, Vasario 16-osios g., progimnazijos stadione važinėja tamsios spalvos automobilis. Nuvykus prie stadiono rasta apgadinta jo tvora ir vartai. Nesuvaldytas ar tyčia į tvorą nukreiptas automobilis ją taranavo ir vėliau išvažiavo pro stadiono vartus. J. Čepulėno g. pastebėtas stovintis apgadintas automobilis „Subaru“. Sulaikytas 22-ejų ignalinietis, kuris galimai ir vairavo automobilį. Jam nustatytas 2.07 prom. girtumas. Automobilis uždarytas saugojimo aikštelėje. Vaikinas buvo sulaikytas ir uždarytas išsiblaivyti. Pradėta administracinė teisena dėl vairavimo neblaiviam, chuliganiško vairavimo ir pasišalinimo iš eismo įvykio vietos.

Smurtas

Rugsėjo 23 d., apie 12 val., namuose Linkmenų sen., tarp 67-erių motinos ir neblaivaus (2,18 prom.) 40-mečio sūnaus kilo konfliktas. Namo kieme sūnus prieš motiną naudojo fizinį smurtą. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną namuose Beržininkų k. (Rimšės sen.), 75-erių vyriškį sumušė neblaivus (2,62 prom.) 46-erių sūnus. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugsėjo 27 d., apie 19.45 val., Ignalinoje, Aukštaičių g. esančiuose namuose, prieš 76-erių moterį fiziškai smurtavo kartu gyvenantis neblaivus 65-erių brolis (2,26 prom.). Moteris gydoma ligoninėje. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.       

Karo aidas

Rugsėjo 24 d., apie 14.25 val., Rimšėje ekskavatoriumi kasant žemę, rastas metalinis daiktas, panašus į sprogmenį. Atvykę išminuotojai identifikavo, kad tai Antrojo pasaulinio karo laikų 81 mm minosvaidžio mina, kuri pervežta ir sunaikinta Magūnų karjere.

Be leidimų

Aplinkosaugininkai Tverečiaus ežere išaiškino 2 piliečius, kurie spiningavo, neturėdami mėgėjų žvejybos leidimų. Jiems surašyti administracinės teisės pažeidimų protokolai ir bus skirtos administracinės nuobaudos pagal LR ATPK 87 str. 1 dalį.

 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje