Skip to content

Jaunieji rajono badmintoninkai saujom skina medalius

MI informacija

Kaune vyko Lietuvos taurės A, Bs ir Bj meistriškumo grupių pirmasis etapas, Tauragėje – Cj ir Dj.

Kaune B suaugusių meistriškumo grupėje dalyvavo Sandra Damaškaitė, kuri moterų vienetuose užėmė 2-ąją vietą. Ji mišriuose dvejetuose su Fernandu Juchnevičiumi pelnė 4 vietą, o Fernandas vyrų vienetuose taip pat buvo ketvirtas.

B jaunimo meistriškumo grupėje dalyvavo mūsiškiai Lina Drūteikaitė, Vytas Kisielius, Justinas Skarinkevičius ir Rytis Šakalys. Prizininkais tapo Lina (moterų vienetuose – 2 vieta, mišriuose dvejetuose su V. Kisieliumi užėmė 1 vietą). Ryčiui ir Justinui iki prizinių vietų dar nepavyko priartėti.

Tuo metu Tauragėje C ir D jaunimo meistriškumo grupėse varžėsi Olegas Ivanovas, Marius Bagdonas, Vladas Sketerskis, Samanta Golubickaitė, Sniežana Poklikajeva, Gintarė Šimkūnaitė ir Jana Latyš. Cj grupėje Olegas ir Marius tik per plauką neiškovojo 3 vietos vyrų dvejetuose, o Dj grupėje siautėjo mūsų mergaitės. Samanta moterų vienetuose buvo pirma, o moterų dvejetuose kartu su Sniežana – taip pat pirma. Sniežana moterų vienetuose finale nusileido tik Samantai ir užėmė 2-ąją vietą. Trečiąją iškovojo taip pat mūsiškė – ignalinietė Gintarė, kuri moterų dvejetuose su Jana užėmė 2-ąją vietą.

Tokie puikūs rezultatai, o kiek emocijų, kovingumo ir išlieto prakaito aikštelėje, siekiant kuo geresnio rezultato, neįmanoma net apsakyti. Tai reikia pamatyti ir pajusti!

Dėkojame Ignalinos kultūros ir sporto centro direktoriui Darginui Mikėnui už galimybę mūsų mažiesiems nuvykti į Tauragę, taip pat ačiū Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistui Artūrui Česliokui už šio klausimo koordinavimą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje