Skip to content

Reketavo prokuratūrą

MI informacija

Reketavo prokuratūrą

Spalio 22 d., apie 9.50 val., Ignalinos r. prokuratūroje gautas grasinantis laiškas, kuriame reikalaujama į nurodytų asmenų sąskaitas pervesti po 2000 eurų. Laišką pasirašė Šiaulių tardymo izoliatoriuje esantis 31-erių asmuo, jam padėjo dar keli kameros draugeliai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas tirti perduotas Utenos prokuratūrai. Tai jau ne pirmas toks atvejis rajono prokuratūroje. „Reketininkų“ tikslas ne pinigai, nes ir kvailam aišku, kad niekas niekam nieko nemokės. Tiesiog jiems atsibosta sėdėti vienoje vietoje, o pradėjus naują bylą, įtariamieji vežiojami iš miesto į miestą apklausoms ir kitiems tardymo veiksmams atlikti. Vis šiokia tokia pramoga…

Plėšimas

Spalio 21 d., apie 16 val., 62-ejų vyras pranešė, kad Ignalinoje, Geležinkelio g., du neblaivūs jaunuoliai paėmė jo ant suoliuko paliktą kuprinę, kurioje buvo fotoaparatas, peilis, odinės pirštinės ir įvairūs drabužiai. Nuostolis – 600 eurų. Policijos pareigūnai operatyviai, per pusdienį, ištyrė šį plėšimą, sulaikė įtariamuosius, surado daiktus.

Vagystės

Spalio 21 d., apie 15.30 val., Ceikinių sen., namo kieme, 16-metis jaunuolis kumščiu trenkė į šoną ir veidą 73-ejų vyriškiui ir pavogė jam priklausantį motobloką, kurio vertė 1600 eurų. Spalio 25 d. motoblokas rastas minėto jaunuolio tėvų namo kieme, Ceikinių sen. Įtariamasis ieškomas.

Spalio 23 d., apie 5.30 val., Tverečiuje 46-erių vyriškis, atvykęs į ganyklą pastebėjo, kad pavogtas akumuliatorius ir belaidis elektros impulsų generatorius. Nuostolis – 200 eurų.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje