Skip to content

Sukčių išmonei nėra ribų

MI informacija

Sukčių išmonei nėra ribų

Lapkričio 11 d. 61-erių Ceikinių sen. gyventojas pranešė, kad dar birželio pabaigoje du nepažįstami vyriškiai, vienas iš kurių prisistatė policijos pareigūnu, paprašė už 30 eurų atlygį paimti paskolą. Vyriškis asmenims perdavė 750 eurų. Asmenys, pažadėję paskolą apmokėti, padavė 30 eurų, tačiau paskolos iki šiol neapmokėjo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sužalojo policininką

Lapkričio 11 d., apie 17.10 val., Dindų k., už smurtą artimoje aplinkoje sulaikomas 22-ejų vyras aktyviais veiksmais pasipriešino į įvykį atvykusiems pareigūnams ir rajono PK Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjui sužalojo ranką, kuris dėl smiliaus lūžimo bei peties patempimo gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 ir 286 str.

Tebeplūsta vietnamiečiai

Praėjusį šeštadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Ignalinos rinktinės Pūškų užkardos pasieniečiai, kartu su jiems talkinusiais Viešojo saugumo tarnybos pareigūnais, Zarasų r. patikrinti sustabdė iš Latvijos atvažiavusį automobilį „Škoda Octavia“. Mašiną lietuviškais numeriais vairavo 33-ejų Kauno gyventojas. Jis turėjo tvarkingus dokumentus. Kartu vyko du keleiviai, 21-erių ir 31-erių Vietnamo piliečiai. Jie turėjo savo šalies pasus, tačiau neturėjo Šengeno vizų ir į bendrijos erdvę buvo patekę neteisėtai.

VSAT Ignalinos rinktinėje dėl neteisėto žmonių gabenimo per valstybės sieną pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kaunietį pasieniečiai buvo dviem paroms uždarę į areštinę. Vėliau, skyrus kardomąsias priemones, vyras buvo paleistas. Jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 6-erių metų. Vietnamiečiai pirmadienį dar buvo Ignalinos rinktinėje, vėliau jie apgyvendinti VSAT Užsieniečių registracijos centre Pabradėje.

Tikrino medžiotojus

Lapkričio 7 d. Ignalinos agentūros pareigūnai vykdė akciją „Medžiok saugiai“. Surengto reido metu buvo patikrintas medžiotojų klubas „Ažubalis“, Vilniaus medžiotojų būrelis „Birvėta“, medžiotojų klubas „Mielagėnai 1“. Iš viso buvo patikrinti 37 medžiotojai. Visi jie laikėsi medžioklės metu nustatytų saugaus elgesio taisyklių, turėjo su savimi tvarkingus dokumentus. Pažeidimų akcijos reido metu nenustatyta.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje