Skip to content

Apiplėšė parduotuvę

MI informacija

Apiplėšė parduotuvę

Lapkričio 13 d., apie 4 val., pastebėta, kad įsibrauta į parduotuvę N. Daugėliškyje, iš kurios kasos aparatų pagrobta apie 700 eurų bei nenustatytas kiekis cigarečių. Nuostolis tikslinamas. Ši parduotuvė apvogta jau antrąkart, anksčiau į ją buvo įsibrauta išardžius sieną, dabar, MI žiniomis, – išlaužus durų spyną. Pirmuoju atveju įsilaužėlis buvo išaiškintas.    

Savas vagis

Lapkričio 11 d. 50-metė moteris, gyv. Ignalinos sen., pranešė, kad jos 22-ejų sūnus iš namų pagrobė televizorių. Žala – 467 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Klastotė?

Lapkričio 12 d. rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimai suklastoto transporto priemonės savininko ir valdytojo civilinės atsakomybės privalomojo draudimo sutarties liudijimo. Įtariamasis – 22-ejų vyras.

Mirtys

Lapkričio 13 ir 14 d. rasti mirę du žmonės be išorinių smurto žymių: Ignalinoje, Ateities g. – 56-erių vyras, o savo namuose Kazitiškio sen. – 57-erių vyras. Rajono PK pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl jų mirčių priežasčių nustatymo.

Smurtas

Lapkričio 14 d., apie 24 val., namuose, esančiuose Ignalinoje, Atgimimo g., konflikto metu 53-ejų sugyventinis naudojo fizinį smurtą prieš 27-erių moterį. Įtariamasis sulaikytas.

Tikrino medžiotojus

Lapkričio 7 d. Ignalinos agentūros pareigūnai vykdė akciją „Medžiok saugiai“. Surengto reido metu buvo patikrintas medžiotojų klubas „Ažubalis“, Vilniaus medžiotojų būrelis „Birvėta“, medžiotojų klubas „Mielagėnai 1“. Iš viso buvo patikrinti 37 medžiotojai. Visi jie laikėsi medžioklės metu nustatytų saugaus elgesio taisyklių, turėjo su savimi tvarkingus dokumentus. Pažeidimų akcijos reido metu nenustatyta.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje