Skip to content

Teroristai, sveiki atvykę į Europą!

Paryžiuje per vieną vakarą – šeši teroro aktai. Apie 130 žuvusių, apie 250 sužeistų.

Lietuvoje rasizmu apkaltinta Seimo narė Dalia Teišerskytė, papasakojusi, kaip jai skrendant lėktuvu teko sėdėti „tarp negro ir klozeto“. Mat negras buvo toks girtas, kad prisišlapino į kelnes.

D. Teišerskytės kolegos liberastai paskubėjo apkaltinti ją rasizmu: apsišlapinusį negrą ji turėjo vadinti juodaodžiu. Tai viena. Kita – apsišlapinti gali koks nors lietuvis, bet negras – ne, jeigu sakai, kad negras apsim..žo, vadinasi, esi rasistas. Ir nesvarbu, kad žodis „negras“ nė viename lietuvių kalbos žodyne neturi tokio neigiamo atspalvio, apie kurį dabar pliurpia liberastai, nesvarbu, kad prisigėrę negrai elgiasi kaip ir baltosios rasės atstovai.

Ką bendro turi tragiški įvykiai Paryžiuje ir šis veikiau komiškas nutikimas Lietuvoje?

O kas dabar svarbiausia turi būti kiekvieno lietuvio gyvenime?

Tolerancija. Visi geri, visi turi teisę gyventi, visokių yra, visokių reikia. Negana to, visus reikia mylėti. Jeigu tai yra blogis, jį irgi reikia mylėti, nes jis teisių turi net daugiau už tave. Jeigu manai kitaip – esi netolerantiškas, vadinasi, smerktinas.

Todėl tu privalai mylėti pabėgėlius, nes esi tolerantiškas europietis, o Europa gyvena geriau negu Afrika ar Artimieji Rytai. Nebandyk sakyti, kad patys užsidirbo savo gerovę, nes būsi netolerantiškas. Gyveni geriau – turi savo prakaitu uždirbtu geru pasidalinti su tais, kurie net vogdami vienas iš kito neprakaituoja. Netiesa? Pasiskaitykite internete, ten apie „pabėgėlius“ rašoma vis daugiau tiesos.

Tie, kurie turi daugiau, turi dalintis – tai mes jau žinome. Rytuose, Rusijoje, marksizmo beveik nebeliko. Marksizmas tampa Europos lyderių ideologija.

Todėl ir pabėgėliai Europoje buvo sutinkami išskėstomis rankomis: ateikit, vargšai nuskriaustieji, mes jus pamaitinsime ir aprengsime.

Prancūzijos valdžia oficialiai paskelbė, kad tarp žmonių, susijusių su teroro aktais, mažiausiai du – pabėgėliai, oficialiai užsiregistravę Graikijoje. Tai nustatyta pagal pirštų antspaudus. Nematote jokio ryšio su Europą kankinančia tolerancijos liga? Su draudimu negrą vadinti negru, su draudimu iškrypėlius vadinti iškrypėliais, su raginimu visus pripažinti vienodai nusipelniusiais pagarbos ir meilės?

Lenkija jau šeštadienį pranešė, kad ji atsisako priimti pabėgėlius, kuriuos priimti liepė Briuselis. Lenkai turi stuburą. Lietuviai, anksčiau dirbę Lietuvai, besilankstydami Maskvai, dabar dirba Lietuvai, dar žemiau lankstydamiesi Briuseliui.

Valdžios pasiteisinimas: kaip mes galime nemylėti, nepriimti pabėgėlių, jeigu Briuselis mums tiek pinigų davė? Nepriimsime – gal ir nepareikalaus grąžinti, bet daugiau nebeduos, iš ko mes tada vogsime? Vien tik iš savo biudžeto?      

Šeštadienį Valstybės saugumo departamento direktorius Darius Jauniškis pasakė, kad Lietuvoje yra apie 50 asmenų, kurie stebimi kaip keliantys teroro pavojų. Kiek tokių asmenų bus, kai parsivežime Briuselio įsakytus parsivežti pabėgėlius? Paryžiuje, sakoma, atvykėliams teroristams padėjo vietiniai. Vietinių turime, beliko atsivežti atvykėlių. Mums aiškinama, kad ne visi musulmonai blogi. Tegul būna taip. Tegul tokių būna vienas procentas. Bet – sakykite, kur, kokiuose krikščionių šventuose raštuose parašyta, kad kitatikius reikia žudyti? O tikintis turi gyventi pagal savo tikėjimo šventą raštą.

Citatos iš Korano. Sura 4, ajatas 89: „Ir neimkite iš jų (kitatikių) draugais, kol jie neatsistos į Alacho kelią; jeigu jie atsisakys, tai stverkite juos ir užmušinėkite, kur juos berastumėte…“. Sura 8, ajatas 39: „Ir kovokite su jais, kol nebeliks pagundos ir visa religija priklausys Alachui“. Sura 9, ajatas 5: „Užmušinėkite netikėlius, kur tik juos rasite, imkite į nelaisvę, apsupkite tvirtoves, panaudokite įvairią klastą…“. Sura 47, ajatas 4: „O kada jūs sutiksite tuos, kurie neįtikėjo (Alachu), tai – smūgis kalaviju per kaklą“.

Mes už toleranciją?

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje