Skip to content

Bandė pagrobti moterį

Bandė pagrobti moterį

Lapkričio 23 d., apie 6.10 val., Ignalinoje, Vasario 16-osios g. ties miesto stadionu, 34-erių moteriai einant į darbą, tamsios spalvos automobiliu (įtariama, kad „Audi“) prie jos privažiavo ir sustojo du vaikinai (apie 20 m. amžiaus), kurie pasiūlė sėsti į jų automobilį ir kartu pasivažinėti. Jai atsisakius, abu vaikinai išlipo iš automobilio ir bandė moterį įsodinti, o pasipriešinus, vienas iš vaikinų sudavė ranka į veidą bei pastūmė. Moteriai pradėjus šauktis pagalbos, jaunuoliai sėdo į mašiną ir išvažiavo.

Mirtis

Lapkričio 23 d. malkinėje, Ceikinių sen., rasto pasikoręs 46-erių vyras. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Tikrino medžiotojus ir ne tik

Lapkričio 21 d. Utenos regiono aplinkos apsaugos departamento Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos Ignalinos agentūros pareigūnai vykdė akciją ,,Medžiok saugiai“. Agentūros pareigūnai dviem mobiliais ekipažais dirbo rajono ir Visagino savivaldybių teritorijose. Patikrinti medžiotojų burelių „Gervė“, „Girelė“, „Didžiagiris“, „Žagarinė“ ir „Miškininkas“ medžioklės plotai. Medžioklę vykdė 17 medžiotojų būrelio „Miškininkas“ medžiotojų. Jiems patikrinimo metu pareigūnai priekaištų neturėjo ir pažeidimų nenustatė.

Vykdydami reidą, Ignalinos agentūros pareigūnai patikrino ir 18 žvejų mėgėjų. Visi tikrinti žvejai laikėsi jiems nustatytų reikalavimų.

Visgi tą dieną be pažeidimų nebuvo apsieita. Pareigūnai nustatė vieną vandens telkinio pakrantės apsaugos juostos reikalavimų ir vieną Lankymosi miške taisyklių pažeidimą. Šiuo metu dėl nustatytų pažeidimų atliekami tyrimai ir po to bus sprendžiama dėl poveikio priemonių taikymo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje