Skip to content

Rytinis policijos reidas Ignalinos rajone

MI informacija

Lapkričio 23 d. rytą, tarp 6 ir 9 val., Dūkšto sen., Taboro kaime, rajono policijos komisariato pareigūnai vykdė policinę priemonę, kurios metu buvo stabdomi automobiliai ir tikrinamas vairuotojų blaivumas. Iš viso buvo sustabdyta ir patikrinta apie 160 transporto priemonių.

Rytinio reido metu policijos pareigūnai per dvi valandas nustatė vieną asmenį, kuris už automobilio vairo sėdo būdamas neblaivus. Jam buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,69 prom. Nustatyti du vairuotojai, kurie buvo vartoję alkoholio, bet neviršijo nustatytos normos.

Per 2015 m. 11 mėn. rajono PK pareigūnai jau yra nustatę 1178 Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus, iš kurių net 76 vairuotojai vairavo transporto priemones būdami neblaivūs (iš jų 22 dar ir neturėdami teisės vairuoti, 10 – asmenų vairavo neblaivūs, kai už tokius pažeidimus jiems jau buvo paskirtos administracinės nuobaudos), 26 vairuotojai vairavo automobilius neturėdami teisės vairuoti bet kokios rūšies transporto priemonių, arba kai ši teisė jiems atimta. Šiais metais teismai už KET pažeidimus konfiskavo 15 transporto priemonių.

Tik rūpindamiesi savo ir kitų saugumu, laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą. Policija ragina vairuotojus laikytis KET, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio, o pastebėjus neblaivų asmenį prie vairo, kuo skubiau apie tai pranešti pareigūnams bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje