Skip to content

Dėkojame už Jūsų triūsą!

MI informacija

Žinoma patarlė sako, kad viščiukus skaičiuoja rudenį, o mes savus rokuojame sausį, pasibaigus metinei prenumeratai. Kalbu apie jos rezultatus. Šią savaitę surinkę duomenis iš paštų, išsiaiškinome, kurių rajono laiškanešių krepšiuose dabar daugiausia „Mūsų Ignalinos“, į kuriuos paštus antradieniais ir penktadieniais laikraščio keliauja storiausias pakas. Kai darbas atliktas – suskaičiuoti vieni juokai.

Kaip ir pernai, daugiausiai populiariausio rajono laikraščio yra Vidiškių laiškininko Pranciškaus Paukštės krepšyje – 99. Antroji vieta atiteko N. Daugėliškio laiškanešei Janei Bubulienei, ji laikraštį neša 94 adresatams. Trečias pagal krepšio svorį – Ignalinos pašto laiškininkas, aptarnaujantis Kazokinės pašto teritoriją, Darius Čeponis – 90, ketvirtas – Didžiasalio paštininkas Darius Ramelis – 82, penkta – Kazitiškio laiškininkė Vanda Jelinskienė – 79 „Mūsų Ignalinos“ vienetai.

Kaip ir žadėjome, šis penketas apdovanojamas „Danaltos“ prekybos centro 30, 25, 20 ir du po 15 Eur vertės dovanų kuponais. Artimesniems kuponus įteiksime asmeniškai, į tolimesnius paštus – išsiųsime.

Nuo pirmojo penketuko nedaug atsiliko Jonas Tabaras iš Ceikinių – 73, Sergejus Briliovas iš N. Daugėliškio – 69, Banga Kairienė iš Mielagėnų – 58, Sigitas Mackonis iš Linkmenų – 54, Sigitas Spėčius iš Ignalinos pašto (aptarnauja buvusio Palūšės pašto teritoriją) – 53, Regina Pakalkienė iš Dūkšto – 48 ir kt.

Padėkos ir dovanų nusipelnė ir daugiausiai laikraščio užsakę paštai. Jų dešimtukas toks: N. Daugėliškis – 164 MI egzemplioriai, Linkmenys – 152, Dūkštas – 120, Kazitiškis – 119, Vidiškės – 99, Mielagėnai – 89, Didžiasalis – 82, Ceikiniai – 73, Tverečius – 71, Rimšė – 64.

Pašto lyderio komandai žadėjome tortą, jį daugėliškėnai ir gaus. Tačiau nusprendėme, kad dovanų nusipelnė ir kiti trys paštai, taip pat gerokai viršiję 100 egzempliorių, tad mūsų dovanų gaus ir linkmeniškiai, dūkštiečiai bei kazitiškiečiai.

Visos dovanos Jus pasieks kitą savaitę.

Sveikiname laimėtojus, dėkojame ir žemai lenkiamės visiems rajono paštų darbuotojams už Jūsų rūpestį ir triūsą, linkime sveikų, darbingų, skalsių, sėkmės ir vilties metų.

Pavėlavusiems ar apsisprendusiems užsisakyti „Mūsų Ignaliną“ primename, kad laikraštį galima prenumeruoti visuose rajono paštuose, o Ignalinos miesto gyventojai kiek pigiau tai gali padaryti ir redakcijoje ar pas mūsų laiškininkę Danutę, kurią galima išsikviesti ir į namus (tel. 8 677 98736).

Ačiū, kad esate kartu!

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje