Skip to content

Vienas kartas gali ir nemeluoti

MI informacija

Sausio 20 d., 14.34 val., pranešta apie gaisrą Ignalinoje, Vilniaus g. 53, mediniame, daugiabučiame name. Ugniagesiai į įvykio vietą atvyko per kelias minutes. Viduje degė netvarkingai suversti drabužiai, patalynė, apdegė sienos. Įtariama, kad gaisras kilo nuo paliktos degančios žvakės. Elektra bute atjungta, krosnis neeksploatuojama. Liepsna nespėjo įsidegti, gaisras lokalizuotas per 18 min., likviduotas dar po 4 min. Žmonių tuo metu bute nebuvo, iš degančio buto išgelbėti du šuniukai, bet rasti sudegę penki kačiukai. Įvykis tiriamas.

Į tą patį butą gesinti gaisro ugniagesiai vyko ir 2013-tųjų lapkritį, panašių atvejų buvo ir dar anksčiau, bet visais atvejais aukų išvengta.

Rajone 2014 m. žuvusiųjų gaisruose nebuvo, o pernai žuvo net 4 žmonės. Dažniau nukenčia asocialiai gyvenantys asmenys.

Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba dėkoja neabejingiems, apie gaisrą operatyviai pranešusiems gyventojams ir dar kartą primena – svarbu šiuo metų laiku neperkaitinti krosnių ir dar prieš kūrenimo sezoną pasirūpinti dūmtraukiais – jie turi būti tvarkingi. Negalima palikti be priežiūros besikūrenančių krosnių, židinių, vieno metro atstumu nuo pakuros draudžiama laikyti degias medžiagas.

Gaisras Bėčiūnuose

Sausio 17 d., 10.16 val., ugniagesiai iškviesti į Bėčiūnus, kur degė privatus ūkinis pastatas. Atvykus, jis degė atvira liepsna. Sudegė stogas, apdegė vidus. Išgelbėtas šalia esantis medinis garažas ir rūsys. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje