Skip to content

Atkakli gimnazistų ir pasieniečių dvikova

MI informacija

Švenčionių progimnazijoje įvykusiame krepšinio 3×3 turnyre santykius aiškinosi moksleivių komandos iš Ignalinos ir Švenčionių rajonų. Turnyro nugalėtojai vėliau savo jėgas išmėgino rungtynėse prieš pasieniečius.

Aštuntą kartą rengtose, Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, Vasario 16-ajai, paminėti skirtose varžybose iš viso dalyvavo 7 vaikinų ir 3 merginių komandos iš N. Daugėliškio mokyklos, Didžiasalio „Ryto“, Ignalinos gimnazijų, taip pat Švenčionių r. Z. Žemaičio, Pabradės „Žeimenos“ ir „Ryto“ gimnazijų bei Adutiškio pagrindinės mokyklos.

Rungtynėse dalyvavusios trijų mokyklų – Ignalinos ir Pabradės „Ryto“ gimnazijų bei N. Daugėliškio mokyklos merginos varžėsi tarpusavyje. Ignalinos gimnazistės rezultatu 6:4 įveikė pabradiškes ir 3:1 N. Daugėliškio moksleives. Ignalinietės tapo geriausiomis. Pabradės „Ryto“ gimnazijos krepšininkės liko trečios.

Lemiamoje vaikinų akistatoje susitiko Z. Žemaičio gimnazijos ir Adutiškio mokyklos vaikinai. Po atkaklios kovos mače geriau sekėsi gimnazistams, įveikusiems varžovus 9:6. Trečia vieta atiteko Pabradės „Žeimenos“ gimnazijos krepšininkų komandai.

Šiemet turnyrą padėjusios organizuoti Ignalinos rinktinės Adutiškio užkardos pasieniečių vyrų komanda taip pat sužaidė mačą su nugalėtojais.

Atkakli ir intriguojanti Z. Žemaičio gimnazijos sportininkų ir pasieniečių vyrų dvikova baigėsi lygiosiomis. Ir tik po kiekvienos komandos žaidėjų baudų metimo, paaiškėjo, kad pergale 15:14 gali džiaugtis VSAT pareigūnai.

Varžybų nugalėtojus pasveikino ir diplomus bei atminimo dovanėles įteikė Ignalinos rinktinės Adutiškio užkardos vado pavaduotojas Ivanas Ščiuko. Jis taip pat padėkojo Švenčionių progimnazijos direktoriui Jurijui Semaško už suteiktą galimybę mokyklos sporto salėje surengti tradicines moksleivių krepšinio varžybas.

Autorės nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje