Skip to content

Žmogžudystė Didžiasalyje

MI informacija

Vasario 22 d., apie 7.10 val., Didžiasalyje į namus atėjęs 15-metis sūnus rado lovoje gulinčią mirusią 45-erių motiną sumuštu veidu, t. y. su smurto žymėmis veido srityje. Utenos apskrities vyriausiajame policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 129 str. (nužudymas).

Vykdant tyrimą nustatytas įtariamasis, tai to paties Didžiasalio miestelio 34-erių gyventojas Vitalijus Baliko (nuotraukoje). Jis pasislėpė. Vakar po pietų įtariamasis rajono ir Utenos pareigūnų pastangomis buvo sulaikytas Didžiasalyje, daugiabučio namo rūsyje.

Bravoras

Vasario 24 d., apie 10 val. pastebėta, kad Kazitiškio sen., savo namuose, 50-metis vyriškis neteisėtai laiko įrenginį, skirtą gaminti stipriuosius alkoholinius gėrimus. Po pastebėjimo jau to bravorėlio nelaiko…

Kontrabanda atplaukė Dysna?

VSAT Ignalinos rinktinės Tverečiaus užkardos pasieniečiai antradienį Dysnos kaimo ribose, Dysnos upės pakrantėje, aptiko dvi į polietileną suvyniotas dėžes. Dysnos viduriu eina siena su Baltarusija.  Dėžėse buvo 560 pakelių cigarečių „Minsk Super Slims“ ir 438 pakeliai „5 Minsk Super Slims“. Visi 998 pakeliai cigarečių – su Baltarusijos akcizo ženklais. Buvo patikrinta vietovė, sienos pažeidimo požymių neužfiksuota.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje