Skip to content

Policija prašo pagalbos

MI informacija

Vasario 26–28 d. Ignalinoje, Atgimimo g., šalia 35-ojo namo įrengtoje automobilių stovėjimo vietoje, buvo apgadintas stovintis automobilis „Toyota Avensis“ (juodos spalvos). Eismo įvykio kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino.

Jei buvote eismo įvykio liudininkas ir matėte šį įvykį ar turite naudingos informacijos, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Viešosios tvarkos ir eismo priežiūros poskyrio viršininkui Nerijui Paukštei, tel. 8 700 65301 arba el. p. nerijus.paukste@policija.lt. Taip pat informuoti galima ir anoniminiu Utenos apskrities policijos pasitikėjimo telefonu 8 800 20112.

Dar vienas bravoras

Vasario 25 d. rajono PK Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai aptiko dar vieną neteisėtai laikomą aparatą (apie pirmą rašėme vasario 26 d. MI numeryje), skirtą naminės degtinės gamybai. Aparatas rastas sodybos Gūrių k. (Rimšės sen.) teritorijoje, o namo viduje esančiame plastikiniame inde – ir 25 litrai brogos. 65-erių sodybos šeimininkė, savanoriškai pateikusi neteisėtai laikomą įrenginį, paaiškino, kad ketino pasigaminti naminės degtinės ir ją vartoti kaip vaistus. Dėl šio įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Brakonieriai

Vasario 29 d., jau temstant, aplinkosaugininkai ant Dysnykščio ežero pastebėjo tris vyrus, po ledu stačiusius tinklus. Pasukę namų link, pažeidėjai buvo sulaikyti. Aiškinantis pažeidimo aplinkybes nustatyta, kad įkliuvę asmenys – tai jau šiais metais už neteisėtą žvejybą statomais tinklais bausti A. Š. ir R. J. iš Grybėnų ir Vidiškių miestelio gyventojas D. J. Šįkart minėti asmenys po ledu buvo pastatę du statomus tinklus, bet žuvų sugauti nespėjo. Jiems surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai, paimti neteisėtos žvejybos metu naudoti du statomi tinklai ir priemonės.  Pagal ATPK 87 str. 3 d.,  kiekvienam jų bus skirta bauda, siekianti nuo 115 iki 289  eurų. Ir žuvų nepagavo, ir baudas teks mokėti. Brangus malonumas…

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje